Nimfų veisimas
Tai ziuriu,kad is veiduku labai panasus
,nebutu gimines,parodziau Pyliputei,sake perduoda linkejimus visiems 

-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
pagalbos!!po meirutes mirties labai liudejau..tai draugas mane nusiveze pas viena motery..o geriause nuostaba ji laiko nemfas..ir man dovana dvi nimfutes..viena lotynu (kaip meirute)sake patele..o kitas berniukas..parsivezem namo..kaip ir viskas gerai..tik labai mergyte rekavo..juk pirma diena nepripratus..bet atejo ant rankos ir is jos valge..pirmas zingsnis..o dabar ka tik pamatciau kad ji man kiausinuka padejo..!!kaip tai gali but?juk sake jiems dar tik 6 men ir jie ne pora..ar tai normalu=?
(neismanau nieko apie perejima)
beto jis matyt is aukstai krito tai yskilo)ismetciau..grazus geltonas trynys buvo..bet ar nedes daugiau..jai dar des ka daryt?

-
Meirute - Pranešimai: 180
- Augintiniai:
Jei tik 6 men.nezinau ar tokio amziaus jau gali deti kiausinukus,o leisti pereti jokiu budu negalima.
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
sendien antra kiausinuka padejo mano akyse!bet jis ir yskilo mes ir manom kad vyresne..gal mums sumelavo...o jinai viena be patino neisritytu tu kiausinuku?nezinom ka daryt nieko neismanom apie tai.
o ji nuvargsta tuos kiausinukus dedama..tupi poto toke pavargus

-
- Augintiniai:
manau jinai pries mums parsivezant apsiporavus buvo..nes kaip kitaip?pirma diena tik parsiveziau ir stai kiausinei 

-
- Augintiniai:
Dejimas nepriklauso nuo to,turi patina ar ne.Deda ir vienisos pateles,tik,aisku,kiausinukai buna tusti.
O dejimas kazkiek nualina patele,ypac,jei daznai deda.Gal cia sudes kelis ir nustos,nebutinai peres,buna ir taip.O jei abejoji,kad ji per jauna pereti,paprasciausiai ismesk kiausinukus.
O dejimas kazkiek nualina patele,ypac,jei daznai deda.Gal cia sudes kelis ir nustos,nebutinai peres,buna ir taip.O jei abejoji,kad ji per jauna pereti,paprasciausiai ismesk kiausinukus.
-
- Augintiniai:
jau perskaitciau temas..bet vis dar kyla klausimu..juk cia tam tema ir yra..beto jos tas kiausinukas padetas ne nedomina..
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 0 svečių