Pilkosios papūgos (Žakai) - Psittacus erithacus
Kikis.... šiaip ne taip pasisekė nufotkinti iš arti (šiaip, pamatęs foto aparatą skrenda į mane, griebia jį ir kadro nebespėju pagauti). Man vis norisi pasirodyti Apžiūrėję jį - pasakykite savo nuomonę:kaip jis atrodo, ar iš išvaizdos jam viskas gerai, ar tikrai berniukas (kažkodėl esu įsitikinusi, kad tai JIS)
-
sunra_sun - Pranešimai: 481
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
o as galvojau,kad tik maniske nemegsta pozuoti.soka i akis man ir viskas.kai vyras fotkina,tda gerai.issilepinau ant savo galvos.jusiske labai grazi
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
Nuotrauka - papūga ant baltos odinės sofos - tikrai sukelia kažkokius neramius jausmus
Šiaip atrodo, kad viskas gerai su paukštuku, bet dėl lyties tai gal labiau berniukas, bet visai nenustebčiau jei mergaitė
Šiaip atrodo, kad viskas gerai su paukštuku, bet dėl lyties tai gal labiau berniukas, bet visai nenustebčiau jei mergaitė
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
Epi - Pranešimai: 931
- Augintiniai:
Man irgi atrodo kaip berniūkštis..
Beje, ką daros su Kikio nagais? Man tokie neaštrūs atrodo... Gražiai nudailinti...
Beje, ką daros su Kikio nagais? Man tokie neaštrūs atrodo... Gražiai nudailinti...
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Ačiū už pagyrimus (jaučiuosi kaip vaikas, gavęs saldainį). Baldų neleidžiu draskyti, bando klausyti. Žino žodį "negalima", tik kartais neklauso lyg bandydamas mano kantrybę. O nagučius dildau su šiurkščia dilde - leidžiasi, duoda koją kai sakau "duok nagučius", įprato ir nieko. Nes kai pirmą kartą kirpau - nukirpau per daug ir sukruvinau jį. Ilgai kraujavo. Daugiau nebenoriu to pakartoti niekada.
-
- Augintiniai:
Gražuolis Kikis , ir manikiūras (ar pedikiūras) gražiai padarytas (aš net nuotrauką pasididinau, kad geriau apžiūrėt)
-
DaMos - Pranešimai: 1125
- Augintiniai:
Ausrele , tu nueik pas manikiūristes ir paprašyk parduoti šiurkšią dildę (aš taip dariau). Su ta šiurkščia dilde pereini porą kartų per nagą - ir jis nudildytas. Aš dildau be saulėgražų, bet su dviem dildėm: viena Kikiui, kita - man . Ir taip abu darbuojamės: jis savo dildę rakinėja, o aš jo nagučius su sava dilde brūžinu. (Taip jis mano visas dildes "užbaiginėja"). O nagiuką tai laikau tvirtai .
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių