Graužikai
-
Saulute121 - Pranešimai: 232
- Augintiniai:
Man net gaila pasidare, kad padovanojau. Bet gal greitu laiku isigysiu vel toki grozi. Nors, mamai turbut sokas butu.
-
alinaaa - Pranešimai: 1748
- Augintiniai:
-
alinaaa - Pranešimai: 1748
- Augintiniai:
Šiandien stebėjom burundukus ir gimė geniali mintis, štai kur biokuras ir elektros generatorius, su tokia energija kiaurą dieną ratuke bėgioti ir energija vėjais Labai simpatiški padarėliai, bet jau vikrumas greitumas
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Vakar palaidojome mano degutį, taigi dabar jis kažkur padangėse klaidžioja su savo žmonele, kuri ji buvo palikus metu pradžioje... Neteko mano paukšteliai mažo draugo savo... Jie labai domėjosi degučiu, vis lindo bet neskriaudė, o jis tik uostė juos visada.Mažius ji net kutinėti karta bandė, tik degutis to nesuprato, tai pabėgo ... Truks man jo, gaila, kad degu taip mažai gyvena....
- Blondi
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Aga labai man jie patinka, tai po kurio laiko galvoju gal vėl degučių porele įsigysiu, Aš savuosius paleisdavau po sofa lakstyti, kai kambary budavau, tai labai miela, kai ant keliu sėdi arba miega, kai pilvuką ir žandukus prašo pakasinėti O gal šinšiliuką greičiau ryšios auginti, jie man atrodo kaip degu padidinta versija
Na bet artimiausia pusmeti vis tiek jokių graužikų nepirksiu, labai jau liūdna, kai jų netenki, juk jie per trumpą laiko tarpą tampa labai mylimi mažieji šeimos nariai
Na bet artimiausia pusmeti vis tiek jokių graužikų nepirksiu, labai jau liūdna, kai jų netenki, juk jie per trumpą laiko tarpą tampa labai mylimi mažieji šeimos nariai
- Blondi
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 30 svečių