Monor paukščių mugė Vengrijoje
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Nu va pavyko ir man prisijungt. Kelionė laaaaabai patiko. Labai Šauni kompanija, o mugė dar šaunesnė
Nuotraukų daug nepadariau, nes rupėjo viską apžiūrėt ir apsipirkt. Net pamiršau kad fotiką turių. Praitoj mugėj nebuvau tai palygint negaliu, bet paukščių buvo tiek, kad akys raibo ir galva apsisuko
Iš papūgų labai nustebino kramerių spalvų įvairovė. Ko gero visų galimų spalvų buvo.
Ir dar patiko tos oranžinės aros, bet rūšies nežinau
Su nekantrumu laukiu kitos kelionės ir šią mugę rekomenduoju
Nuotraukų daug nepadariau, nes rupėjo viską apžiūrėt ir apsipirkt. Net pamiršau kad fotiką turių. Praitoj mugėj nebuvau tai palygint negaliu, bet paukščių buvo tiek, kad akys raibo ir galva apsisuko
Iš papūgų labai nustebino kramerių spalvų įvairovė. Ko gero visų galimų spalvų buvo.
Ir dar patiko tos oranžinės aros, bet rūšies nežinau
Su nekantrumu laukiu kitos kelionės ir šią mugę rekomenduoju
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Viliau tu taip forume daug pasisakai ir bendrauji, o ten per kelione tyleniu tylenis buvai... sakyk as teisingai tave atpazinau, tu ten (mano idetoje nuotraukoje) zaliai apsirenges su zmona tupi, ar ne?
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
nebuvau aš toks tylenis gal tik pirmą dieną, nes laaabai miego trūko. Ojau paskutinę dieną mugėj pabuvęs atkutau ir atsigavau
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
O ten paukščiai būna su dnr, ar kiek pardavėjas tepasako .
Ne, nu negalima šiteip ant jausmų "groti", etik mat, kaip man trūksta šitos kompanijos .
Ne, nu negalima šiteip ant jausmų "groti", etik mat, kaip man trūksta šitos kompanijos .
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
jo,kas kam...o man krameriai uzstrigo! ar matet kiek ju ten buvo!ir kokios spalvos!aciu,gabusia jezau,as negaleciau ten nuvaziuoti...ne,mano sirdis tikrai neatlaikytu bet kai kurie,tai atrodo kaip nuo konvejerio nukelti gal ne visai isciustinti,priziureti..
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
Grįžti į Parodos, Parkai, Sodai, Mugės ir pan.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių