Karališkosios loros - Alisterus gentis
45 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Tai negi taip niekas ir neaugina šios papūgos, o gal tyliai skaito ir nedrįsta parašyti? Labai būtų įdomu išgirsti pasakojimų. Šiandien Kikoje teko matyti tokią labai smalsią, malonus balsiukas, tikrai simpatiška papūga. Beje Kikoje jos kaina lygtais apie 1000lt buvo, gal 1200lt ar pan. tai neparduotuvėje turėtų bent per pus pigiau būti?
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
ne per puse bet trecdaliu tai tikrai,augint augina,tik tai i kompanionus netinkantys paukstukai tai maziau ir pasirodo cia zmones
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
Kodėl į kompanjonus netinkantys?
Gal tiesiog pas mus jaukių nebūna? O gal atsiras kas ir jaukų augina
Gal tiesiog pas mus jaukių nebūna? O gal atsiras kas ir jaukų augina
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Pirmame reportaže pasižiūrėjus į paukščio apartamentus išties gaila paukščio pasidarė,kas matė kaip skraido karališkosios papūgos tas su manim sutiks,tai pastovaus judesio paukštis net nė su kakadu nepalyginsi kas kita antro klipo paukštis bet tokių paukščių vienetai čia kaip su rozelom panašiai rozela gali patapt rankiniu paukščiu net ir būdama suaugusi išskirtiniais atvejais,nors dažniausias finalas ir toks kad ir rankiniu rankiniu būdu išaugintas rozeliukas sulaukėja ir gan sparčiai tokia gamtos valia
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
Sveiki,pries keleta menesiu norejau sia papuga nusipirkti, noriu ir dabar, bet dar galvoju.
Sios papugos kikoje apie 1000 litu kainuoja, bet as pas veiseja radau uz 600lt.
Nes siaip cia ramios ir draugiskos papugos,kiek skaiciau tai su visais sutaria
Sios papugos kikoje apie 1000 litu kainuoja, bet as pas veiseja radau uz 600lt.
Nes siaip cia ramios ir draugiskos papugos,kiek skaiciau tai su visais sutaria
-
Dominyka******* - Pranešimai: 30
Na apie karališkąsias papūgas (Alisterus scapularis) papasakosiu iš savo asmeninės patirties. Maždaug prieš penketą metų mano namuose atsidūrė 5 savaičių karališkoji papūga, kurią teko primaitinti rankomis. Po metų kai išsišėrė pasirodė lytis - patelė. Pirma mintis kur gausiu jai antrą pusę. Na ir po metų paieškų gavau ir patiną, bet mano didžiausia svajonė sudaryti porą neišsipildė. Patelė labai skriaudė patinuką, tad teko atskirti į atskirus narvus. Narvo joms reik laaaaaabai erdaus, nes kitu atveju apšiūra uodega ir sparnai, tai papūga skrajūnė. Būtina bent valandą į dieną duoti laisvai paskraidyti. Šių papūgų didžiausi privalumai tai jų ramus būdas, tiek patinai ir patelės skleidžia labai tylius garsus, man asmeniškai primena amadinų cypsėjimą, šios papūgos nėra "graužikės", pvz kaip kokie krameriai. Greitai pripranta prie žmogaus, noriai su juo bendrauja, Kalbiniai gebėjimai nėra patys tobuliausi, per keletą metų temoka pasakyti savo vardą ir "ot tai tau", šiek tiek pamėgdžioja aplinkos garsus. Su kitais paukščiais sutaria labai gerai, pas mane kurį laiką patinukas gyveno bendrame voljere su zebriniais ir japoniniais amadinais.
P.S. Dabar savo gražuoliui ieškau naujos simpatijos ir labai tikiuosi gal pavyks ką nors rast, jei kas turit ar žinot kas gali turėt karališkosios paūgos patelę, tai labai lauksiu žinių AČIŪ už dėmesį
P.S. Dabar savo gražuoliui ieškau naujos simpatijos ir labai tikiuosi gal pavyks ką nors rast, jei kas turit ar žinot kas gali turėt karališkosios paūgos patelę, tai labai lauksiu žinių AČIŪ už dėmesį
- Aurimėlis
- Augintiniai:
koksai grožis forume atsirado ...eh lauksime visad su foto ir tikėsimės,kad nedingsite...eh vis pagalvoju toks grožis kalendoriuje ,kad kitąmet puikuosis
dar klausimas.. jai gerai supratau pas jus ir patinas ir patelė yra tik ,kad jie nesutaria,o čia foto patinėlis tik,ar kurioje nors ir patelės foto yra,nes kažkaip aš apie juos nežinau nieko,tai ir klausimai kyla...
dar klausimas.. jai gerai supratau pas jus ir patinas ir patelė yra tik ,kad jie nesutaria,o čia foto patinėlis tik,ar kurioje nors ir patelės foto yra,nes kažkaip aš apie juos nežinau nieko,tai ir klausimai kyla...
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Evers, aš tai kaip supratau, tai čia patelė ir yra nuotraukose, nes rašė, jog jauki
Aurimėlis, graži papūga O patinėlis jaukus ar laukinis? Kokie šių gražuolių vardai? kokio amžiaus? Kaip supratau tik vieną kartą bandei suleisti papūgas, o tai jeigu jos gyventu atskiruose narvuose, bet kurie visad būtų sustumpti šalia, tai priprastų, galima ir paleisti vienam kambarį su priežiūra, gal po kurio laiko susidraugautų, o ir subrendus ir norui atsiradus susiporuotų
Aurimėlis, graži papūga O patinėlis jaukus ar laukinis? Kokie šių gražuolių vardai? kokio amžiaus? Kaip supratau tik vieną kartą bandei suleisti papūgas, o tai jeigu jos gyventu atskiruose narvuose, bet kurie visad būtų sustumpti šalia, tai priprastų, galima ir paleisti vienam kambarį su priežiūra, gal po kurio laiko susidraugautų, o ir subrendus ir norui atsiradus susiporuotų
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
45 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 13 svečių