Žirgai
Aš irgi nelabai ką išmanau apie žirgus, buvau tik keliolika kartų žirgyne, labai norėjau pramokti joti. Jausmas nerealus kai pajauti žirgo judesius. DoDo pavydžiu tau tokio bendravimo su žirgias, bet manau, kad tai gali sau lesti tik privataus žirgo turėtojas, o atėjus į žirgyną klausai trenerio pamokymų. Tas tavo filmukas tikrai nerealus, labai malonu žiūrėti, šaunu.
Mes su dukra savaitgalį buvom pažiūrėti privataus žirgyno už Prienų, labai gražus maniežas ir gražūs žirgai. Tik gaila joti vaikų ten nepriima.
Lietuviškas grynakraujis žemaitukas, eržiliukas ir mano dukra (leido truputi pajoti )
Mes su dukra savaitgalį buvom pažiūrėti privataus žirgyno už Prienų, labai gražus maniežas ir gražūs žirgai. Tik gaila joti vaikų ten nepriima.
Lietuviškas grynakraujis žemaitukas, eržiliukas ir mano dukra (leido truputi pajoti )
-
DaliaM - Pranešimai: 868
DoDo,gal gali man padeti,turim erzila,kergtas kelis kartus,6metu,bet vat vis problema,tik yeini y garda ir jis pradeda su tavim "zaisti",grybstelna uz maikes,plauku,koju,nu visur kur sugalvoja,kaip atpratint jy nuo to nesmurtaujant,o zaidziant?
-
Forinta - Pranešimai: 842
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 39 svečių