Senegalinė ilgasparnė papūga - Poicephalus senegalus
Saulius parduoda po 1000lt bet galima rasti ir uz 350 jei neklystu.Paziurek skelbimus siame forume ten viena forumiete parduoda savo augintini gal sudomins.
-
Neziniukas - Pranešimai: 349
- Augintiniai:
paukštis paukščiui nelygu paskutini savo rankinį senegaliuką iš 6 šiemet užderėjusių forumiečiams už 700 pardaviau
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
-
juurate - Pranešimai: 787
- Augintiniai:
O vat siuo klausimu reiktu skambint i zoo. Zinau, kad vienas forumietis buvo nuvykes paziuret. Taip pat, lyg ir latviai norejo mergyte issivest.. nežinau, liko, ar ne.
-
aatu - Pranešimai: 56
- Augintiniai:
Vilniuj buvom, kedrus pirkom.
Na, buvot teisūs - dėl kedrų mano mažas net tirta.
O šiaip, paukštis jau puikiai žino, ko iš mūsų tikėtis. Tik įeini į kambarį, pašauki, o tas iš karto čepsėt pradeda.. žemyn nuo narvo leidžiasi (jau gyvenam laisvai. visa laiką leidžia arba narve arba ant narvo).
Ant rankų dar neina, bet ant pagaliuko lipa puikiai (čia mes tos neseniai aptarinėtos komandos "ant pagaliuko" mokinom).
Beje, klausimas. Riboti maistą reikia? paukštį peršert įmanoma? Man atrodo, kad palyginus, jis baisiai daug valgo. Agurko pusė, morkos gabalas, kriaušės, obuoliai, kukurūzai, daiginukai, šermuksnis koks, sodo vynuogės, ir kokie trys šaukštai grūdų ar granulių mišinio. Viskas per dieną būna suvalgyta. Kažkoks amžinai alkanas.
Nepagalvokit, man tai aišku, negaila, bet..
Na, buvot teisūs - dėl kedrų mano mažas net tirta.
O šiaip, paukštis jau puikiai žino, ko iš mūsų tikėtis. Tik įeini į kambarį, pašauki, o tas iš karto čepsėt pradeda.. žemyn nuo narvo leidžiasi (jau gyvenam laisvai. visa laiką leidžia arba narve arba ant narvo).
Ant rankų dar neina, bet ant pagaliuko lipa puikiai (čia mes tos neseniai aptarinėtos komandos "ant pagaliuko" mokinom).
Beje, klausimas. Riboti maistą reikia? paukštį peršert įmanoma? Man atrodo, kad palyginus, jis baisiai daug valgo. Agurko pusė, morkos gabalas, kriaušės, obuoliai, kukurūzai, daiginukai, šermuksnis koks, sodo vynuogės, ir kokie trys šaukštai grūdų ar granulių mišinio. Viskas per dieną būna suvalgyta. Kažkoks amžinai alkanas.
Nepagalvokit, man tai aišku, negaila, bet..
-
aatu - Pranešimai: 56
- Augintiniai:
jei paukštis turi galimybę skaidyt, o ne sėdi uždarytas narve, tai maisto ribot tikrai nevertėtų.
nors būna ir dietinio lesalo...
nors būna ir dietinio lesalo...
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Aš tai riboju tik saulėgrąžas ir saldžius vaisius, kito maisto ne, tai jie pagal nuotaiką pasirenka, ko kada norisi.
Gavo kartą ir jie sodo vynuogių neribotai, tai nusprendė vyną užsiraugti, kol vieni buvo palikti... O ką plotas yr, trūksta tik tūso...
Tvarkingai nuskabė uogas, kiekvieną perkando ir pamerkė į vandenį. Bet per anksti grįžom, tai sujaukėm jų planus. Užtat bute tvyrojo toks... hmmm... pagižusio vyno kvapas...
Gavo kartą ir jie sodo vynuogių neribotai, tai nusprendė vyną užsiraugti, kol vieni buvo palikti... O ką plotas yr, trūksta tik tūso...
Tvarkingai nuskabė uogas, kiekvieną perkando ir pamerkė į vandenį. Bet per anksti grįžom, tai sujaukėm jų planus. Užtat bute tvyrojo toks... hmmm... pagižusio vyno kvapas...
-
DoDo - Pranešimai: 1039
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių