Plunksnuotų augintinių nuotraukos
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Aha, paskutinė gerulė tokia, visos gražios, aš jau net nekomentuoju, kad nesikartot kiekvieną kartą
Labai ryškios gražios spalvos.

-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Sailor antys kokios kvailiokles atrodo! Akutes kaip sagutes, o i besimaudancias ziureciau ir ziureciau.
Gaidziukai vieni uz kitus grazesni. Sunki uzduotis bus juos isrusiuoti. Neitiketina pasirode, kad tokie draugiski zmogui. Neesu macius tokiu lipsniu gaidziu.
Vikutes paukstis nebloga zaisla nusitveres. Pradzioj pamaniau, kad fotomontazas
Ir labai patiko man uodegos plunksnos. Atrodo, kad iseigine uodega prisegta - visa tvarkinga tokia 
Gaidziukai vieni uz kitus grazesni. Sunki uzduotis bus juos isrusiuoti. Neitiketina pasirode, kad tokie draugiski zmogui. Neesu macius tokiu lipsniu gaidziu.
Vikutes paukstis nebloga zaisla nusitveres. Pradzioj pamaniau, kad fotomontazas

-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
Nesunki užduotis bus tuos gaidžius išrūšiuoti. Jau žinau, kad Balerūną pasiliksiu
. Jis ir man. geras, ir antis pagloboja, jos prie jo saugiau jaučiasi, jie dažnai visi trys vaikščioja. Nors kai užsinori, tai antis jo
. Šiaip jis į jas kaip į savo haremą žiūri.
Baltukas man irgi geras, bet antims tokių globėjiškų jausmų neturi
Šitie abu yra dominuojantys gaidžiai, tačiau jie jaukiausi. Jei vienas Balerūnas, tai kitas - Dirigentas
Beje, dar vienas kažkuris puodo išvengs - vyro pusseserė turi vištų, o iš jų viena vis ant kiaušinių tupi. Tai nusprendė, kad gaidžio reikia. Pasakiau, kad atvažiuotų ir išsirinktų vieną iš maniškių.
Kad ir kokie gražūs tie gaidžiai būtų, būna momentų, kai aš jų nekenčiu. Vakar vakare parėjau su šuniais, nuėjau katino pasišaukti, žiūriu visos vištos jau sulindę miegoti, antys, naudodamosis proga eina pasistiprinti prieš miegą, tai pamatę, abu dominuojantys gaidžiai išlindo, vienas stvėrė vieną antį, kitas kitą, ir skirtinguose voljero kampuose jas prievartauja. Aš įbėgus į voljerą bėgu į vieną kamžą anties gelbėti, paskui kitos, o nuo voljero stogo tose gaudynėse dalyvauja katinas, gaudydamas mane
.
O šįryt nabagėlės niekaip iš voljero išeiti negalėjo, trys gaidžiai budėjo ir laukė. O aš juos vaikiau, bet jie, rupūžės, nusprendė pozicijų (voljero) neapleisti. Dažniausiai tai ne taip lengva juos visus suvaryti, o šįryt kaip musės į šūdą į tą voljerą lindo. Tai labai supykus juos vaikiausi, net kietį išsiroviau
. O visu tuo spektakliu ramiai mėgavosi žiūrovai
du iš balkono
o trys parteryje įsitaisę
http://s58.radikal.ru/i161/1009/da/d9cc50796e41.jpg
O antys tai ne kvailiukės, bet vargšiukės - vis tvenkinėlyje plūduriuoja, kad prievartautojų išvengtų. Net palesti normaliai negali. Va, mano gražuolės. Tikiuosi, jų gyvenimas pagerės, kai gaidžių labai sumažės.

Baltukas man irgi geras, bet antims tokių globėjiškų jausmų neturi
Šitie abu yra dominuojantys gaidžiai, tačiau jie jaukiausi. Jei vienas Balerūnas, tai kitas - Dirigentas

Beje, dar vienas kažkuris puodo išvengs - vyro pusseserė turi vištų, o iš jų viena vis ant kiaušinių tupi. Tai nusprendė, kad gaidžio reikia. Pasakiau, kad atvažiuotų ir išsirinktų vieną iš maniškių.
Kad ir kokie gražūs tie gaidžiai būtų, būna momentų, kai aš jų nekenčiu. Vakar vakare parėjau su šuniais, nuėjau katino pasišaukti, žiūriu visos vištos jau sulindę miegoti, antys, naudodamosis proga eina pasistiprinti prieš miegą, tai pamatę, abu dominuojantys gaidžiai išlindo, vienas stvėrė vieną antį, kitas kitą, ir skirtinguose voljero kampuose jas prievartauja. Aš įbėgus į voljerą bėgu į vieną kamžą anties gelbėti, paskui kitos, o nuo voljero stogo tose gaudynėse dalyvauja katinas, gaudydamas mane

O šįryt nabagėlės niekaip iš voljero išeiti negalėjo, trys gaidžiai budėjo ir laukė. O aš juos vaikiau, bet jie, rupūžės, nusprendė pozicijų (voljero) neapleisti. Dažniausiai tai ne taip lengva juos visus suvaryti, o šįryt kaip musės į šūdą į tą voljerą lindo. Tai labai supykus juos vaikiausi, net kietį išsiroviau

du iš balkono
o trys parteryje įsitaisę

http://s58.radikal.ru/i161/1009/da/d9cc50796e41.jpg
O antys tai ne kvailiukės, bet vargšiukės - vis tvenkinėlyje plūduriuoja, kad prievartautojų išvengtų. Net palesti normaliai negali. Va, mano gražuolės. Tikiuosi, jų gyvenimas pagerės, kai gaidžių labai sumažės.
Paskutinį kartą redagavo sailor 2010.09.17 02:49. Iš viso redaguota 2 kartus.
-
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Grįžti į Plunksnuočių nuotraukos ir video
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių