Prijaukinimas
ninfulyte aciu uz patarima pasinaudosiu juo tik as ne nimfa turiu o dvi banguotukes tu suklydai atsleisk jai neparasiau 

-
EmiliukaS - Pranešimai: 296
- Augintiniai:
- L4uris
- Augintiniai:
kubikai, o kam tie akmenys narve? graži jūsų kompanija beje
svetikai, aš jums kaip ir lea patarė patarčiau daugiau laiko praleisti šalia narvo, bet nelysti prie paukščio, ar paskaityt sale atsisėdus ar dar ką nuveikti....nes jei pastovei lysit per prievarta tai įbauginti galyt...na čia mano nuomonė, nes iš jūsų pasakojimų supratau, kad paukštis ne tik pas jūs eiti bijo, bet aplamai bijo jūsų....o kai jis ramus jausis jums būnant čalia, tada jau su sorom jaukintis lengviau bus...
mano nimfos ant tiek iprato, kad salia bunu tai net i wc nueit negaliu....klykia iskart nepatenkinti.....kaip mano draugas sako mamyčiukai jie
ypač bernužėlis, jei skaitau kokia knyga ar filma ziuriu tai trinas visaip ir i zanda ir visur kad tik kasineciau...
Nepykit , kad daug klaidų, paskubom rašau

svetikai, aš jums kaip ir lea patarė patarčiau daugiau laiko praleisti šalia narvo, bet nelysti prie paukščio, ar paskaityt sale atsisėdus ar dar ką nuveikti....nes jei pastovei lysit per prievarta tai įbauginti galyt...na čia mano nuomonė, nes iš jūsų pasakojimų supratau, kad paukštis ne tik pas jūs eiti bijo, bet aplamai bijo jūsų....o kai jis ramus jausis jums būnant čalia, tada jau su sorom jaukintis lengviau bus...
mano nimfos ant tiek iprato, kad salia bunu tai net i wc nueit negaliu....klykia iskart nepatenkinti.....kaip mano draugas sako mamyčiukai jie

Nepykit , kad daug klaidų, paskubom rašau

- Blondi
- Augintiniai:
Ačiū visiems už pagyrimus 
O akmenys narve tam, kad išlipusiems iš lizdo jaunikliams pradžioj lengviau būtų po narvą vaikščioti. Be akmenų jiem kojos tiesiog ikrenta į tarpus tarp virbų narvo dugne. Vėliau išmoksta ant virbų kojas statyti ir vaikščioti per juos

O akmenys narve tam, kad išlipusiems iš lizdo jaunikliams pradžioj lengviau būtų po narvą vaikščioti. Be akmenų jiem kojos tiesiog ikrenta į tarpus tarp virbų narvo dugne. Vėliau išmoksta ant virbų kojas statyti ir vaikščioti per juos

-
kubikas - Pranešimai: 306
- Augintiniai:
joop nimfos labai prisirisa
ypac jei viena nimfa
Visur reik eit net i tulika einu su ja
Tik nervina kai gnaibyt pradeda oda, apgama iki krauju kanda 

- L4uris
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
sailor norejau pasigirti .tavo patarimas labai padeja
vakare apie 17.00 atsisediau per metra kaip tu ir sakei ir sedejau kol atsi palaiduos.sedejau gan ilgai koky pusvalandi jos atsipalaidavo po 25min. as vos nevos neuzmigau
kai jos atsipalaidavo as potruputy potruputy pivazievau su kede ir jos nebego
dabar vel ta procesa darau galiu iskart eiti tik jeigu staigu judesi padarau jos asiblasko bet po keliu minuciu vel savo plunksnas purena vel savim rupinasi

-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Grįžti į Jaukinimas ir dresūra
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių