Nimfų veisimas
Zmones! naujiena ;DD mano nimfute padejo savo pirmaji kiausineli
,bet.... As esu pakabinusi jiems (turiu porele) perykla, taciau tas kiausinelis padetas ne perykloje o ant narvo dugno. Patinas visa laika tupi perykloje ir neileidzia ten pateles gal todel ir ji padejo ji ant dugno. Mane domina ar galiu as ta kiausineli ideti i perykla ar palikti toje vietoje ? ar gali but kad is jo kas nors isiperes ? kiek dar galiu sulaukti kiausineliu ?

-
Otilija - Pranešimai: 40
- Augintiniai:
Otilija sveikinu
Seip negalima liesti kiausiniu nes patele su patineliu gali ju nebesildyti-nepereti.
O seip kaip man perejo kiausinelius(amadinai) tai jie dedavo i para po viena kiausineli. O kaip su nimfomis tiksliai nezinau
Bet daugkas sako jei pauskciai sedi ant kiausiniu reiskias jaucia jog ten kaskas yra... Jei ne tuomet sudauzytu arba paliktu
Na turiu jums klausima
As turiu 2 nimfas jos nesiporuoje nieko kiek numanau jos yra dvi pateles ir dabar parsiveziau porele kuri jau 4kartus yra isvedusi jauniklius ir deda kiausinius mazdaug kas menesi. Taigi yra narvelyje perykla o ar jie des kiausinius kada narvelyje yra kitos nimfos ar ne ? Buves seimininkas sake kad kada narvelyje gyveno su savo vaikais noriai dejo o dabar kaip bus nezinau. Patarkite ka nors 

Seip negalima liesti kiausiniu nes patele su patineliu gali ju nebesildyti-nepereti.
O seip kaip man perejo kiausinelius(amadinai) tai jie dedavo i para po viena kiausineli. O kaip su nimfomis tiksliai nezinau

- Augustas
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
- Blondi
- Augintiniai:
kiek patinui tiksliai nezinau nes kai ji pirkau patys savininkai nezinojo amziaus, o patelei 1metai ir 4men.
-
- Augintiniai:
- Blondi
- Augintiniai:
sveiki..turiu klausima...mano porele pradejo poruotis ..pakabinom inkilely..labai juo susidomeje abu ten ylenda ir sedi..bet kai berniukas lipa ant mergytes jis vis slysta ir jiems nieko nesigauna..poruojasi pirma kart..perdiena jie bando apie 5 kartus..bet as manau kad jiems vis nepavyksta susiporuot.kaip manot?
-
Meirute - Pranešimai: 180
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 3 svečių