Pilkosios papūgos (Žakai) - Psittacus erithacus
Ačiū visiems už pagyrimus ...Testą norėčiau pasidaryti ,bet tik iš smalsumo ,bet labai bijau plunksnytes rauti . O obuolius jis atsirenka ,vieną rušį visą suvalgo ,o kitą matėte nuotraukose kaip doroja.. Grafas mano kūdikėlis ,atskrenda ,atsitupia ant peties ir prašo ,jog kasinėčiau ,jei manęs nemato,kviečia švilpaudamas..
-
Vitalija - Pranešimai: 604
- Augintiniai:
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
-
linuke - Pranešimai: 2215
- Augintiniai:
Sveiki,pauksciuku myletojai mes taip pat norim isiliet i jusu gretas bet nezinom kur galetume isigyti grazuoli Zaka Patarkit prasau Dekojm uz pagalba is anksto:)
- SAULENYTE7
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Kikis visus metus nebuvo lauke... man labai širdį dėl to skauda. Bandžiau visaip, bet nuo 1 metų sukakties - jis "sužvėrėjo" ir nesileidžia net prisiartinti su pavadėliu. Bet aš jį vieną kartą apgavau. Įviliojau į mažųjų papūgėlių narvelį ir nusivežiau į darželį(Pasaulinę gyvūnų globos dieną šventėme) . Ten jis visai neblogai jautėsi. Iš pradžių nesuprato kas darosi, tai tik žvalgėsi. Bet buvo ramus. Kai priėjo žmonių į kabinetą - pradėjo maivytis: ėmė valgyti, švilpauti, vaikščioti po tą mažą narvelį. Jam visai patiko. Bet kai nunešiau į salę ir prigužėjo vaikų - jis pasijautė dar kitaip. Labai klausėsi (jam patiko) kaip vaikai dainuoja. Bet kai jie pradėėjo ploti - išsigando. Bet aš visą laiką buvau šalia, tai ramino jį. Tik jis vis rodė, kad nori mane bučiuoti (kišo snapą pro virbus bučkiui ir kai aš jį pabučiuodavau - nurimdavo) Bet kai grižome namo- visą parą su manim nekalbėjo ir nėjo pas mane. Supykęs buvo. Dabar jau ir vėl gerai, tik su manim vėl nebejaučia ribų-šiaušia man plaukus, tupia į galvą ir šiaip labai išdykauja žiūrėdamas tiesiai į akis
-
sunra_sun - Pranešimai: 481
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių