Sveinsono puošnioji papūga - Polytelis swainsonii
21 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
Sveiki, jeigu jau pas mumis Lietuvėlėje yra tokių papūgų pardavime, tai gal koks kolega laiko šitokius paukštelius savo namuose, ir norėtų-galėtų pasidalinti kokiais pastebėjimais apie charakterį, elgesį ir panašiai, būtų įdomu sužinoti kas per "ptička", čia keletas internetinių foto, kad būtų aiškiau apie ką kalbama;
Čia truputis RUS paskaityti
Čia truputis RUS paskaityti
- Prikabinti failai
-
- super.bmp (532.87 KiB) Peržiūrėta 4811 kartus(ų)
-
- super1.bmp (904.55 KiB) Peržiūrėta 4811 kartus(ų)
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
-
valdys20 - Pranešimai: 312
500, čia zoopardės kaina, žmogus rašė, kad turguje(nepamenu kur tiksliau) tokia paukštytę už 200 siūlė
, dar skaičiau kad jaunikliai nesiskiria(lytis), nusispalvina tik patinėlis, bet spalvas įgauna tik ~1 metų amžiaus, taigi jei jau matote su geltonu kaklu, jis jau metų amžiaus ir daugiau(čia kad neapgautų perkant), fotkėj patelė viršuje(visa žalia)

- Prikabinti failai
-
- Super 2 (Small).bmp (985.05 KiB) Peržiūrėta 2362 kartus(ų)
-
- Augintiniai:
Vadinasi, aš turguj mačiau jau suaugusį patinėlį. Nes buvo labai gražus ir spalvingas. Toks kaip antroj nuotr.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Man atrodo, vakar toki pauksti maciau zoo parduotuveje. Snapas identiskas sioms foto (kurios yra temoje), pakerejo, nu jau labai, elegantiska isvaizda.
Jauniklis, visas zalias, tik uodegos plunksnos per puse melynos. Aisku paklausiau kaip vadinasi, bet, kazka "man nereiksmingo" burbtelejo po nosim ir likau nesiprates
Dydzio, gal siektiek didesne uz nimfa. Dar sake apie kaklo ir galvos spalvas, kad pageltonuos ir paraudonuos. O va apie lyti nieko. Sakiau padarykit DNR, tai sake per brangu, nors man kaina irgi nemaza pasirode £250 tai manau £15 turetu tilpti i sia suma. Nors... jie cia uz jaukius nimfukus praso £85
Taigi tokia padetis cia.
Jauniklis, visas zalias, tik uodegos plunksnos per puse melynos. Aisku paklausiau kaip vadinasi, bet, kazka "man nereiksmingo" burbtelejo po nosim ir likau nesiprates

Dydzio, gal siektiek didesne uz nimfa. Dar sake apie kaklo ir galvos spalvas, kad pageltonuos ir paraudonuos. O va apie lyti nieko. Sakiau padarykit DNR, tai sake per brangu, nors man kaina irgi nemaza pasirode £250 tai manau £15 turetu tilpti i sia suma. Nors... jie cia uz jaukius nimfukus praso £85
Taigi tokia padetis cia.

-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
21 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių