DNR lyties nustatymo testas
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
O tai money order ką reiškia?
Viskas bus gerai bet kuriuo atveju, man teko su jais kontaktuotis, nepalieka ant ledo.
Viskas bus gerai bet kuriuo atveju, man teko su jais kontaktuotis, nepalieka ant ledo.
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
nieko nerašiau, ten kur kreditinių tipai pavardinti, su tušinuku parašiau didelėm raidėm "cash" , kaip ebas patarė i vsio. Gal ne visai blondinės, pamatys savo "karalienes", jeigu neišfiltruos paštas
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
ant ledo tai tikrai nepaliks...
kai siunciau Klaros plunksnas, nurodziau savo glucho kaimo adresa... Tai vienu zodziu jie i lietuva atsiunte atsakyma.. cia nerado mano adreso ir nusiunte atgal i Anglija, ten surado mano mamos adresa (anksciau ir as ten gyvenau) ir atsiunte jai... ir cia kazkur menesi keliavo.. Tai gede tau manau greiciau ateisk, jei su adresu viskas tvarkoj..
kai siunciau Klaros plunksnas, nurodziau savo glucho kaimo adresa... Tai vienu zodziu jie i lietuva atsiunte atsakyma.. cia nerado mano adreso ir nusiunte atgal i Anglija, ten surado mano mamos adresa (anksciau ir as ten gyvenau) ir atsiunte jai... ir cia kazkur menesi keliavo.. Tai gede tau manau greiciau ateisk, jei su adresu viskas tvarkoj..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Taip.. pardavejas man 100% dave kad mergyte.. patikejau ir nusipirkau ja.. tik gaila nepaklausiau kaip jis atskiria.. nes pas ji buvo penki jaunikliai, tai parode kur 3 simta procentiniai patinai ir viena 80% patele..
Pagal dubens kaulus ciupinejau, tai yra skirtumas
Pagal dubens kaulus ciupinejau, tai yra skirtumas
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
sveiki,norejau paklausti,kaip susikontaktuoti kitaip su DNA? nes menesis laiko ,kaip issiuntus,tikrinaus post.lt kad issiusta is Vilniaus 12,08,jiem rasau neatraso nieko i mano laiska.
-
linuke - Pranešimai: 2215
- Augintiniai:
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias