Voragyviai
aš irgi paniskai bijau voru - ypach tokiu juodu, dideliu riebuliu tie naminiai tokie permatomi dar pakenciami ish tolo i juos ziurint, bet prisiliest tai negaleciau, bet jau jeigu juodas ar saip koks riebesnis tai isterija man gali prasidet, jei tik kur namie uzmatau -ishkart vyra kvieciu kad ishnestu laukan greiciau zudyt man ju ranka nekyla...
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Gyvenime vorų nevalgyčiau.
Pamenu dar prieš kokis 3metus pas dieduką važiavau į ligoninę ir ten kampe buvo toks didelis rėbuiliukas voras ir sakė, kad jį reik užtraiškyt. Aš pasiemiau voriuką ir sau rankose laiko su juo žaidžiu , o jis nieko nedaro. : ) Kartais linksma O namie pas mus ypač daug yra tų naminių virpūnėlių.. O į lauką gi neleidžiam nes šalta, vis gi gyvas padaras.
Pamenu dar prieš kokis 3metus pas dieduką važiavau į ligoninę ir ten kampe buvo toks didelis rėbuiliukas voras ir sakė, kad jį reik užtraiškyt. Aš pasiemiau voriuką ir sau rankose laiko su juo žaidžiu , o jis nieko nedaro. : ) Kartais linksma O namie pas mus ypač daug yra tų naminių virpūnėlių.. O į lauką gi neleidžiam nes šalta, vis gi gyvas padaras.
-
Wizija - Pranešimai: 163
- Augintiniai:
Kazkur girdejau,kad negalima ismesti is namu voro,nes laime ismesi,tai ir gyvenam su jais O vaikystej ojojoj kaip bijojau
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Vikute, aga tie juodi riebus man ir baisiausi ant namo šono vasara jų labai daug būna matosi ypač ant vakaro, tai jei reik pro ten eiti dideliu atstumu apeinu Draugas vis juokias iš manes
- Blondi
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
Wizija - Pranešimai: 163
- Augintiniai:
lietuviškas voras nieko , bet tarantulo taj nespetum sutrajškyt rankoja , grejčiau pajutes pavoju , tau ykas
-
xtras - Pranešimai: 70
- Augintiniai:
aš neisivaizduoju kaip reiktu prisiversti koki tarantula ar paukšteda i rankas paimti, o jus cia apie traiskyma...vis gi kuo tuoliau vorai nuo manes tuo geriau...ir nesvarbu puola, kanda ar ne
- Blondi
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 23 svečių