Kalendorius 2011
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Gal vertetu prabalsuot tada del kalendoriaus strukturos? arba ishkart dvipusi daryt kaip pernai, nes pauksciu begalo daug, o aš pvz noreciau kad mano namus puostu tik papugos, kitiems vistos arciau sirdies... taigi nuostabu kai yra galimybe pasirinkti
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Nebėra laiko balsavimams. Turime veikti greitai: maketai jau yra, darbo lieka mažiau, tad rinkimės greitesnį variantą. Man patiko šiemetinis - 2010 m. , aš už jį
-
sunra_sun - Pranešimai: 481
- Augintiniai:
-
Vitalija - Pranešimai: 604
- Augintiniai:
Jeigu butu didzioji dalis papugu ir as kelis paimciau. Del balsavimo, tai manau nereikalingas ir pasitikiu Papoogos "skoniui". Visada grazios foto pagrindiniam puslapyje
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Papooga tai parasyk kokiu tau emailu nuotraukas siusti.. labai jau knieti ir reikalai greiciau pajudetu kai bus maketas tai daugiau norinciu atsiras.. kaip praitais metais jau po visko manes klausynejo ar nera uzsilikusiu kokiu nereiklaingu kalendoriu..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Tai manau, kad didžioji dalis papūgų ir bus. Beje, kiti paukščiai - tai ne vien vištos, yra ir kitų didesnių ar mažesnių paukščių . Man tai smagu būtų matyti kuo įvairesnius paukščius, nes gi forumas tai paukstis.lt dabar vadinasi , bet geriau, kad viskas būtų vienoj pusėj.
O maketą dizaineris gal kiek kitokį norės daryti, gal nenorės, kaip meno žmogus, lygiai tą patį antrą kartą padaryti. Manau, kad formatas A3, o detales reikia dizainerio išmonei palikti .
Kas nežino, kaip pernai vyko balsavimas, tai primenu, kad dizaineris atrinko nuotraukas, kas tinka didelėms, kas mažoms (A3 formatą darant, ir kokybės reikia, nes kitaip atspausdinus nuotrauka bus išplaukusi), o jau tada balsavimas vyko.
O maketą dizaineris gal kiek kitokį norės daryti, gal nenorės, kaip meno žmogus, lygiai tą patį antrą kartą padaryti. Manau, kad formatas A3, o detales reikia dizainerio išmonei palikti .
Kas nežino, kaip pernai vyko balsavimas, tai primenu, kad dizaineris atrinko nuotraukas, kas tinka didelėms, kas mažoms (A3 formatą darant, ir kokybės reikia, nes kitaip atspausdinus nuotrauka bus išplaukusi), o jau tada balsavimas vyko.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Gal reiketu savaitei po pauksti, bet , kad laiko nedaug.. , nes 12 men Papuga, kanarele, amadina, vista, antis, zasis, fazanas, strutis... cia,tik dazniausia auginami pauksciai. O kur rusys? Ir vel bus nesusipatekinusiu. Idesit vista, klaus "o kur mano fazanas?" ir t.t.
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
tai dar klausimas, ar bus tų fazanų nuotraukų Pagaliau gi galima žaisti su įvairaus dydžio nuotraukomis - viena didelė, o kitos mažos, tai į puslapį galima gi ir keletą skirtingų rūšių sudėti. Dar kartą primenu, kad daug kas priklauso nuo nuotraukų kokybės. Pernai, kiek žinau, ne per didžiausias pasirinkimas buvo.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių