Kalendorius 2011
Na tai jei man siųsit, tai tuomet tuo pačiu adresu papooga(eta)papugos . lt Laiko labai nėra, tikrai, todėl iki lapkričio 27d imtinai siunčiam nuotraukas, tada iki gruodžio pirmos prabalsuojam kas spėjam kas nespėjam, o ten tada žiūrim kokius rezultatus gausim Aš manau, kad arba vienas mėnuo arba kažkaip, papuls visų siuntusiųjų.
Šiaip įdomi mintis kas savaitinį daryti, jei bus daug nuotraukų, ko visai nesitikiu, tai būtų smagu. Tik kažin kokia tada kaina gautųsi. Dvipusis tai nepasiteisino, mano tėvai taip ir nepamatė daugiau nei pusmetį, kad papūgų yra, vištytės kabojo Pas mane irgi tik viena pusė kabojo, nesakysiu kuri
Šiaip įdomi mintis kas savaitinį daryti, jei bus daug nuotraukų, ko visai nesitikiu, tai būtų smagu. Tik kažin kokia tada kaina gautųsi. Dvipusis tai nepasiteisino, mano tėvai taip ir nepamatė daugiau nei pusmetį, kad papūgų yra, vištytės kabojo Pas mane irgi tik viena pusė kabojo, nesakysiu kuri
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Reikia dar pagalvoti, kas turi retesnius paukščius, gal rečiau forume lankosi, nusiųsti laišką arba a.ž. Gal norėtų sudalyvauti. Jei kas tai apsiimtų padaryti, didelis dėkui
-
- Augintiniai:
o mes ir noretum vel papulti,ale ka daryt,jei papuga oziuojasi ir nesileidzia fotkinama nu,visai nenori but zvaigzde
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Ausrele, tai svarbia info kaip visada keliam į pirmą pranešimą ar man pirmame puslapyje ten darašyti?
-
- Augintiniai:
Vienas pastebejimas is praito kalendoriaus, manau kalendoriuje turetu buti paciu fotkintos nuotraukos su augintiniais, o ne is interneto istrauktos nuotraukos ar panasiai
- Tadux
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių