Banguotukų veisimas
Galiu pasakyt tiek, tik neklausk ką daryt jei jaunikliai išsirito akli ir ką daryt, nes pati būsi kalta
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
- Margarita
Sveiki. Atsitiko taip, kad mano banguotukė jau antras ruduo užsimano perėti. Praeitą rudenį viskas baigėsi gerai, nekėliau inkilo ir nurimo abu. O šį rudenį patelė pradėjo draskyti laikraščius apačioje, pradėjo maisto indelius griaužti, vartyti ir t.t. Galvojau, kad apsiramins ir vėl, bet neapsiramino ir šiandien ant žemės pamačiau kiaušinuką. Greitai įkėliau į vidų tvirtą dėžutę-inkiliuką, įdėjau kiaušinuką į vidų ir patelė visą dieną pragulėjo ten, o dabar paliko tą kiaušinį viduj, kampe. Skaičiau, kad patelė pradeda normaliai perėti tik tada, kai būna padėjusi apie 3 kiaušinukus, bet man vistiek neramu, gal tas kiaušinukas dabar sušals? O gal išvis išimti viską? Bet papūga normaliai jaučiasi, abudu paukštukai labai vienas kitą myli, pastoviai burkuojasi, tai gal leisti jiems perėti? Nežinau, prašau, patarkite
- Miga
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Na ačiū už atsakymus, tada leisiu ir aš jai perėti, žiūrėsiu kaip toliau seksis, gal neužilgo turėsiu paukščiukų
- Miga
- Augintiniai:
-
pilkis - Pranešimai: 128
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių