Kalendorius 2011
As siaip irgi palaikau kokybisku nuotrauku minti. Pati nesiunciau foto todel, kad jos nera tinkamos del kokybes - fokusavimas, ryskumas prastas, o norisi, kad ant sienos kabetu kazkas tikrai grazaus, o ne siaip muilines nuotraukos, kuriu ir pati kruva turiu Niekam nepriekaistauju, bet tokia mano nuomone
-
Paukshtukas - Pranešimai: 68
- Augintiniai:
Papooga, tavo nuotraukos buvo tikrai puikios, būtų gaila, kad nė viena iš jų į kalendorių dideliu formatu nepatektų. Dar noriu pasakyti, kad darant dvipusį (24 lapų) kalendorių, nebūtina ieškoti 24 nepasikartojančių rūšių, galima gi bent porą puslapių padaryti vien tik iš mažų nuotraukų, kaip kad pirmame kalendoriuje buvo, tada tikrai daug įvairių dalyvių nuotraukų pateks.
Man asmeniškai nėra svarbu, kad mano paukščių nuotraukos į kalendorių patektų (šitai jau rašiau, kai buvo pats pirmasis kalendorius daromas), man norisi, kad kalendorius būtų kuo gražesnis ir kokybiškesnis. Kokia prasmė kabintis matomiausioje vietoje kalendorių su išplaukusiomis nuotraukomis, jeigu galima nusipirkti gražių kalendorių su papūgomis ar kitokiais paukščiais? O savo augintinių nuotraukų kalendorių kiekvienas gali užsisakyti, kad ir iš Vistaprint .
Man asmeniškai nėra svarbu, kad mano paukščių nuotraukos į kalendorių patektų (šitai jau rašiau, kai buvo pats pirmasis kalendorius daromas), man norisi, kad kalendorius būtų kuo gražesnis ir kokybiškesnis. Kokia prasmė kabintis matomiausioje vietoje kalendorių su išplaukusiomis nuotraukomis, jeigu galima nusipirkti gražių kalendorių su papūgomis ar kitokiais paukščiais? O savo augintinių nuotraukų kalendorių kiekvienas gali užsisakyti, kad ir iš Vistaprint .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Tai aŠ savo nutraukas gi irgi sudėjau.
Dabar didžiausias klausimas dėl maketo.
Kukutės nuotraukos nėra išplaukusios, jos tik nepatempė ant pilno dydžio, kaip ir daugumos kitų siuntusiųjų, bet nėra būtina daryti nuotrauką per visą puslapį, galima daryti tokio tipo ir tiks dydis visų:
O kokybės klausimą ir išreikškite balsavimu, kam čia rašyti, kad labai svarbi kokybė, o paskui 4 žvaigždutes duoti vos ne kiekvienai nuotraukai
O dėl pasikartojančių nuotraukų, na aš tai nenorėčiau panašių kadrų ant kiekvieno mėnesio, bet čia vėlgi tik man taip
Dabar didžiausias klausimas dėl maketo.
Kukutės nuotraukos nėra išplaukusios, jos tik nepatempė ant pilno dydžio, kaip ir daugumos kitų siuntusiųjų, bet nėra būtina daryti nuotrauką per visą puslapį, galima daryti tokio tipo ir tiks dydis visų:
O kokybės klausimą ir išreikškite balsavimu, kam čia rašyti, kad labai svarbi kokybė, o paskui 4 žvaigždutes duoti vos ne kiekvienai nuotraukai
O dėl pasikartojančių nuotraukų, na aš tai nenorėčiau panašių kadrų ant kiekvieno mėnesio, bet čia vėlgi tik man taip
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
-
Woltelle - Pranešimai: 136
- Augintiniai: