Kalendorius 2011
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Man patiko variantas, kai buvo sudetos "prafiltruotos" foto ir prabalsuota. Dabar viskas susijauke. Man atrodo paskutinis zodis turi buti profesionalo, kuris maketuos ir pagrindiniam paveiksliukui naudoti tinkamo dydzio ir ryskumo foto. Kazkiek mazesniu irgi galima panaudoti, bet kaip "papildomas", kur nors "kampe" . Cia jau vaizduotes reikalas. Ir nera reikalo tempti gumos, nes su tais balsavimais kalendoriu turesim '12 metams.
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Tai kad kol kas nėra kas maketuoja. Čia didžiausia problema, mano nuomone. Gal kas turi kokių giminių, draugų, ar kaimynų maketuotojų, kurie jūsų paukščiukams prijaučia?
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Pritariu gede 100% . Tikrai, mes ne profesionalai ir mums mūsų buitinės nuotraukos atrodo gražiausios.... kol nepamatai profesionalesnių ar visai profesionalių Taigi, neįsižeisk Papooga . Daryk kaip reikia, nes pati matai - visi nori klaendoriaus ir, aišku, kokybiško. O mes pasekim gedes patarimu ir kitiems metams pradėkime ruoštis iš anksto. Pernykštis formatas, stilius man labai patiko, daug geriau už šį pavyzdį.
-
sunra_sun - Pranešimai: 481
- Augintiniai:
Pernykštis buvo super, ir didelės nuotraukos ir mažos nuotraukytės, ir visa nuotrauka per lapą... P.S. tas maketas man ir nepatiko vien dėl to, kad tie rėmeliai ir nuotrauka maža, norisi per visą lapą
-
gitutee - Pranešimai: 479
- Augintiniai:
Supraskite jeigu atsirastu maketuotojas, mums nereiketu ieskotis sablonu.. as skambinau Aksanai jos telefonas atjungtas, jau visu issiklausynejau pazistamu, bet niekas nemoka..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Taaaaip. Ne kas..... ką daryti? O jei rinktis tą patį pernykštį maketą ir priprašyti tą patį maketuotoją???
-
sunra_sun - Pranešimai: 481
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias