Graužikai
- Blondi
- Augintiniai:
rašo 7, tačiau pas visų pažįstamų, kurie augino degu daugiau 5 niekas nenugyvena....Maniškis nugyveno patinas 5 metus ir trys menesius, o patele virš keturių šiek tiek...
Be to ir 7 nėra daug, norėtųsi, kad gyventų daugiau
Be to ir 7 nėra daug, norėtųsi, kad gyventų daugiau
- Blondi
- Augintiniai:
manieji irgi tik apie metukus teturi,tai patirties dar tokios neturiu,aisku kai gyvunas mylimas norisi kad kuo ilgiau su mums butu
-
kaukute - Pranešimai: 1310
- Augintiniai:
Ot ir aš kaukute apie tai, todėl ir gaila, kad taip trumpai...Pas mane dvi grupiokės, geriausia draugė, dėdė, ir dar mamos bendradarbe augino degučius ir nei ienas neišgyveno iki 6 metu...tai imu abiejoti ar aplamai namu salygom jie tiek gyvena...gal gamtos salygom ir gyveno...
Lea, aga, žinau, šinšilų narvas būna didelis ir aukštas, su lentenelem ant kurių užšoka jos na bent jau kikoje tokie
imčiau kažką panašaus į tokį..
Lea, aga, žinau, šinšilų narvas būna didelis ir aukštas, su lentenelem ant kurių užšoka jos na bent jau kikoje tokie
imčiau kažką panašaus į tokį..
- Blondi
- Augintiniai:
Tikrai isgyvena ir iki 7 metu,puseseres vienas degutis tiek isgyveno,o ir kitas gal butu isgyvenes,jau buvo apie 6m.,bet vaikas netycia durim privere.Dabar turi vel 3,vienas is ju jau senukas,kiek tiksliai amziaus nepaklausiau,bet akyciu jau pradeda viduriukai pabalt(tiksliai nezinau kas ten,lyg apakt pradeda),o taip buna jau senatvej.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Senatvėje arba serga cukralige gavęs ko nors saldaus...Teko girdėti kelis atvejus, kai žmones sausainiais primaitino saldžiais ir numirė degučiai, bet prieš tai pabalo akys...
O dėl to ar gyvena, ar ne aš nesiginčiju tik šiaip toks įspūdis buvo susidaręs...Džiugu, kad bent pas kažką ilgiau gyvena
O dėl to ar gyvena, ar ne aš nesiginčiju tik šiaip toks įspūdis buvo susidaręs...Džiugu, kad bent pas kažką ilgiau gyvena
- Blondi
- Augintiniai:
Kad ten tikriausiai nuo amziaus,nes kiek turejo jau senesniu deguciu,ziurkenu,juros kiaulyciu,fretku,tai pas daugeli akyciu viduriukai pabaldavo,nezinau kaip tiksliai ta liga vadinasi,pas zmones lyg katarakta.Saldziai nemaitina.Musu kalytei(isgyveno 18m.)i pabaiga taip pat buvo ir matydavo jau prastai,vos ne atsitrenkinedavo i daiktus.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
aš senatvėje kaip ta liga vadinasi nežinau taip pat, bet, kad pabąla, tai teko matyti, tik čia ne pas visų...Matyt kaip ir pas žmonių ta katarakta, vieniem yra, kitiem - ne ...
O dėl kalytės tai ilgaamžė (čia apie šuniuką turėjote omeny?teisingai supratau?)
O dėl kalytės tai ilgaamžė (čia apie šuniuką turėjote omeny?teisingai supratau?)
- Blondi
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 17 svečių