[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4761: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
Paukstis.lt • Temos rodymas - Katės
logo

Katės

Šnekamės apie kitus savo augintinius :)

Standartinė viliuss » 2010.12.11 00:38

O vaizdas toks, kad jam tam medyje visai patiko :pooh_lol:
Vartotojo avataras
viliuss

Augintiniai:

Standartinė sailor » 2010.12.11 02:44

Iš tikrųjų visai nieko jam tam medyje buvo. Tik kai nulipti neišėjo buvo pradėjęs kniaukti. Bet užmatęs nusileidusį darže paukštuką, tuojau pat ėmė jo tykoti, nors ir medžio viršūnėje tupėdamas :D. Visgi medžiotojo instinktai labai stiprūs.

Aš irgi galvoju, kad žiemą šiek tiek riebaliukų tik į naudą :yes4:
Vartotojo avataras
sailor

Augintiniai:

Standartinė Blondi » 2010.12.11 13:56

katinui matyt patiko medyje, nes visus paukštukus, viską sužiūrėti, kas juda galėjo :pooh_lol:
Mėgsta jūsų katinas kai ji glostote? dažnai pajungia tą motoriuką?(motoriuku vadinu tą skleidžiama garsą, kai jie patenkinti kažkuo) Pas mus kaime tai dabar 3 katinai: vienas visai nemurkia(neturi motoriuko matyt :pooh_lol: ), kitas kai ilgiau paglostai murkia, o trečias tik prieini jau murkia patenkintas :pooh_lol:
Blondi

Augintiniai:

Standartinė sailor » 2010.12.11 18:56

Su tuo glostymu tai kaip kada - jis ne iš tų katinų, kurie nuo žmogaus neatlimpa, jis savarankiškas laukinis padaras iš laukinio miško :D. Kai nenori, kad jį paimtu, tai eina ausis raketa suskliaudęs - nieko negirdžiu, nieko nematau. O kai nori švelnumo, tai mėgsta būti paglostomas, nors murkia ne visada. Mažiukas kai buvo, daugiau ir garsiau murkė. O šiaip jis mėgsta kur nors netoli įsitaisyti ir kompaniją palaikyti, ne taip, kaip kiti katinai, kurie ant žmonių užlipa.
Vartotojo avataras
sailor

Augintiniai:

Standartinė Blondi » 2010.12.11 21:27

Katinas su charakteriu kitaip sakant :pooh_lol: Man tai baisiai patinka, kai katinai murkia garsiai :$
Blondi

Augintiniai:

Standartinė sailor » 2010.12.11 22:36

Man irgi garsiai murkiantys labai patinka :yes4: .
Vartotojo avataras
sailor

Augintiniai:

Standartinė Munex » 2010.12.12 01:16

Na o mes,panasu,kad visai netiketai nauja augintini isigijom.
Vakare iseinu i tvarta,o ten katinukas miaukia,bandziau pakalbinti,paglostyti-pabego.Na pabego,tai pabego.Suziurejau gyvuliukus,iseinu i lauka ir vel, girdziu, miaukia.As tuoj uz dubenelio,pripyliau silto pienuko,isnesiau sauja sausiako,na ir ka-isigijau draugeli.Glostyk kur nori ir kaip nori :pooh_lol: ,o jau grazutis,juodas su baltais usais ir snukuciu,baltom letenelem.Pasiemiau ant ranku,prisiglaude ir murkia,glaustosi prie veido.Galvojom atiduosim kaimynui,jis megsta isgerti,bet gyvunus be galo myli,ypac katinus.Anksciau jis niekur nedirbo,pats valgyt nelabai turedavo,tai jo brolis daznai atvaziuoja,atvezdavo ko nors.To brolio zmona karta sako paimk,nunesk sumustiniu,tai jis nueme desra ir katinui atidave.Kai brolis bande kazka sakyt,atsake,kad as galiu ir duona su sviestu valgyt,o katinas tai nees.Dabar jis dirba mesinej,tai katinukui tikrai ko nors atnestu.Bet kad tikras blatniaga tas kisiukas :give_heart: ,jau abejojam ar atiduosim :pooh_lol: ,nebent su musiskiais labai nesutartu,nes kate tai jo bijo ir suo puola.
Vartotojo avataras
Munex

Augintiniai:

Standartinė Blondi » 2010.12.12 01:16

Su tuo murkimu atsiminiau viena istoriją..kai savo katę buvau gavus dovanų broliukas mano dar mažas buvo, parodėme jam maža katytę, leidome paglostyt, o ji garsiai murkti ėmė...tai broliukas išsigando, kad ji prarijo kažką ir tas kažkas keistą garsą skleidžia...

O ir dar buvo viena tokia istorija..Kai katę glostydavome ji ne tik murkdavo, bet ir rankas laižydavo, mes visad sakydavome, kad ji taip dėkoja matyt...Tai mano broliukas sumastė jai irgi padėkoti ir išlaižė visą katę kol nematėme...Kai priėjom ji šlapia gulėjo, paklausėm mano brolio kas nutiko, o jis ir papasakojo: kad katė jam laižė rankas už glostymą, o jis ją išlaižė taip pat norėdamas atsidėkoti...mama tada šokiruota mano buvo...Man tai juokinga buvo dar ir pati nedidele buvau :$ Katę tai maudyt gavome, o brolis tabletę nuo kirminų dėl viso pykto gavo...

Munex, sveikinu su augintinio naujo atsiradimu :yes4: :pig_ball:
Blondi

Augintiniai:

Standartinė sailor » 2010.12.12 02:35

Blondi, smagios istorijos :).

Munex, tai parodyk tą naujoką :pooh_lol: .
Vartotojo avataras
sailor

Augintiniai:

Standartinė Munex » 2010.12.12 16:21

Pabandysiu ryt pafotkint,nes dabat tupi tvarte,dar bijo i kiema iseit.
Jis labai kniaukia ir labai nori esti,bet bijau iki soties duot,nes jei ilgai badaves,gali blogai baigtis,is skaudzios patirties zinau.Gal zinot kiek laiko reikia po maziau duot,nes jau taip gaila,atrodo alkanas ir alkanas.
Vartotojo avataras
Munex

Augintiniai:

Grįžti į Kiti augintiniai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių

Forumo augintiniai

Kaladėlę aš kremtu
Ir snapelį dailinu!
Plunksnas dar pakedenu -
Savo grožį puoselėju!

2015 Gruodis