[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4761: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
Paukstis.lt • Temos rodymas - Katės
logo

Katės

Šnekamės apie kitus savo augintinius :)

Standartinė Munex » 2010.12.13 00:48

Tai ne del to,negaila man,bet jei jis ilgai pabadavo,galiu padaryt meskos paslauga.Seniai irgi buvo priklydes toks vienas,tai jau as ir sio ir to,nes alkanas vargsiukas atrode...o baigesi tuo,kad teko palaidot,prasidejo skrandzio uzdegimas ar kazkas panasaus,bandziau gydyt,kaip vetas patare,bet deja :'( Tai del to dabar labai bijau,kad vel taip nebutu.O labai kudas jis nera,nesijaucia kauliuku,toks paaugliskai lieknas,kai pavalgo issipucia truputi soniukai.Sakyciau apie 3kg turetu svert.
Vartotojo avataras
Munex

Augintiniai:

Standartinė DoDo » 2010.12.13 09:59

O, dėl šėrimo įdomu ir man. Skaičiau, kad pienas nelabai gerai, kad geriau jogurtas, varškė ir pan.? Ir kad mažiem kačiukams reikia paukštienos širdelių, iš kurių gauna kažkokių jiems reikalingų medžiagų. Aš tai duodu mėsą ir žuvį, nes sausiako neėda, bet jis išmokytas likusį maistą slėpti, tai kartą radau žuvytes suvyniotas į ranšluostį... :crazy
Vartotojo avataras
DoDo

Standartinė Blondi » 2010.12.13 13:21

Gražus katinėliai jūsų Munex ir DoDo :yes4:
Vakar su draugu padarėme gera darbą, padėjome iš laikinos globotojos iš Vilniaus atkeliauti katinui į Klaipėdą pas savo naują nuolatinę šeimininke...Su katinu pabuvau trumpai, bet taip patiko, kad net atiduoti niekam nenorėjau...Jis Baltas buvo visas ilgesnio plauko, glaustosi visai rankose visaip paimamas leidžiasi, mėgaujasi kiekvieno prisilietimu, bet nemurkia, tik miauksi, kai palieki vieną...Meilumas katinėlio neišpasakytas pakerėjo mano širdį, vis galvoju apie jį :give_heart:
Blondi

Augintiniai:

Standartinė sailor » 2010.12.13 14:26

Kai kuriems katinams nuo pieno vidurius leidžia, bet yra daugybė katinų, kurie visą gyvenimą gauna pieną, ir viskas gerai. Mano Tomis pirmas mano matytas katinas kuriam pienas netinka, iki šiol praktiškai su tokiais susidurti neteko. Tai jis kasdien gauna rūgpienio ir jogurto, kartais varškės, kai valgau. Aš saviškio sausu nešeriu, man sausas apskritai nepriimtinas. O širdys bet kurio gyvūno gerai ne tik kačiukams bet ir suaugusiems katinams, ir šunims - ten taurino yra, o jis labai naudingas.

Blondi, dažniau nusivežk draugą prie katinų, gal ir jam koks patiks ;).
Vartotojo avataras
sailor

Augintiniai:

Standartinė Blondi » 2010.12.13 14:59

Jam tikra tragedija visi katinai.....Jei ir leis man tokį pasilikti, tai jaučiu visad primins kokia jam tai auka ir koks jis geras :pooh_lol:
Blondi

Augintiniai:

Standartinė sailor » 2010.12.13 17:54

Reikia, kad su kokiu itin mielu ilgiau pabendrautų, tada pamils ir katiną.
Vartotojo avataras
sailor

Augintiniai:

Standartinė Blondi » 2010.12.13 21:18

Gal... beje tą katiną, kur iš Vilniaus į Klaipėda atkeliavo kelias val laikėme pas mus...Tai jis užėjo į kambarį su papūgom, jos narve jau buvo, tai katinas į jas dėmesio nekreipė, o papūgos visaip gąsdinti ir šnypšti ant jo pradėjo, nors jis tik ant lovos atsigulė ir šiaip gulėjo net nežiūrėdamas į paukščius, kas mane labai nustebino...
Blondi

Augintiniai:

Standartinė Munex » 2010.12.14 00:20

Matyt supratingas katinelis pasitaike.Saip tai ir musu Mikas nelabai kreipe demesi i papugeles,priejo,pauoste ir tiek to demesio.Siandien net juokas paeme,pamego Mikas miegoti ant tos palanges,kur papugeles lesa.Tai jis guli,o Rapolas pacioje panoseje sausiaka kapoja :pooh_lol: O vat kate megsta stebeti paukscius,noretu su jais pazaisti,bet nerizikuojam,draudziam vos tik pamatom,kad atidziau stebet pradeda.
O naujokelis jau nebe taip alkanas jauciasi,pavalgo ir murkia patenkintas.O jau pieno kaip nori,atrodo kibira islaktu :pooh_lol: ,tai gal neblogai jis jam tinka.Kiek esam tureje kaciu,nei viena nuo pieno neviduriavo,gal cia labiau tos grynaveisles lepesnes buna.O sirduciu reiks paieskoti.Kazkada negavau inkstu(kuriuos abi kates neblogai eda),tai buvau nupirkusi sirdi(atrodo kiaules),bet nepasakyciau,kad joms patiko,paragavo kazkiek,bet tuo ir baigesi.Gal naujokas nebus toks isrankus.
Pas mus sausiakas gerai eina,bet tik vienos rusies,skirtas maziems kaciukams.Kai sito paragavo-jokio kitokio nebeeda.Ir dar poros rusiu konservus,o zalios mesos,zuvies kate visai needa,Mikas labai mazai,pagal nuotaika.tai nebelieka nieko kito,kaip sausiaku serti.
Vartotojo avataras
Munex

Augintiniai:

Standartinė sailor » 2010.12.14 02:52

Mano katinui nieko nėra geriau už žalią mėsą - su visais kaulais graužia ir dar šunis nori apėsti.
Vartotojo avataras
sailor

Augintiniai:

Standartinė DoDo » 2010.12.14 09:25

Gal pas Blondi katinas nereagavo į paukščius, nes jam pačiam tai buvo nauja viena ir dar nebuvo spėjęs apsiprasti?

Munex, širdelių būna visur, maximose, kur sveriama mėsa, ir specializuotose mėsos parduotuvėse. Perku jam kalakutų, viščiukų širdeles, kakliukus, kepenėles, kartais faršo ir t.t. Tada porcijomis užšaldau ir viskas. Bėda tik, kad šeriamas vonioje, kur šildomos grindys, o neėdrus, nepuola viso suėsti, tai koks žuveliokas greitai ima "kvepėti"... :D
Vartotojo avataras
DoDo

Grįžti į Kiti augintiniai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Forumo augintiniai

Kaladėlę aš kremtu
Ir snapelį dailinu!
Plunksnas dar pakedenu -
Savo grožį puoselėju!

2015 Gruodis

Kalendorius