Kalendorius 2011
Na aš dar kartą pabandysiu Jums pasiūlyti, parekomenduoti ar kaip kitaip, na nedėti tų mažų nuotraukų, na gadina jos tik vaizdą
O pas mus tuo tarpu Kalėdų senelis nešios taip vadinamą "geriau mažiau" kalendorių - daug "bereikalngo" balto fono, "kvailas" vištakojiškas šriftas ir jokių mažųjų "puošmenų" .
P.S. Labai prašau be
O pas mus tuo tarpu Kalėdų senelis nešios taip vadinamą "geriau mažiau" kalendorių - daug "bereikalngo" balto fono, "kvailas" vištakojiškas šriftas ir jokių mažųjų "puošmenų" .
P.S. Labai prašau be
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Tai čia jau toks ir bus? Ir nebesiūlikit nieko, jau duokit spaustuvėn, koks jau yr, nes ir taip čia krūva dizainerių sėdi, kiekvienam neitiksi, o tai iki joninių nosis varvinsim ir ašarosim
p.s. sausis ir balandis-palikti vieną iš dviejų, ton vieton jei yra nesikartojančia foto, negi blyn nesusirinko dvylika skirtingų paukščių, normalioj rezoliucijoj , čia tik nuomonė(IMHO), nieko nebesiūlau, tik nfg tą pati mažulyti žvirblį dukart dėti , tai nors medalį jam užkabinkit už nuopelnus
p.s. sausis ir balandis-palikti vieną iš dviejų, ton vieton jei yra nesikartojančia foto, negi blyn nesusirinko dvylika skirtingų paukščių, normalioj rezoliucijoj , čia tik nuomonė(IMHO), nieko nebesiūlau, tik nfg tą pati mažulyti žvirblį dukart dėti , tai nors medalį jam užkabinkit už nuopelnus
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
Vitalija - Pranešimai: 604
- Augintiniai:
Antras variantas man labiau patinko, ten daugiau visu augintiniu nuotrauku..
Saunuole Aksana, man patiko kaip mazos nuotraukos buvo baltame remelyje..
Saunuole Aksana, man patiko kaip mazos nuotraukos buvo baltame remelyje..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
-
Woltelle - Pranešimai: 136
- Augintiniai:
Man asmeniskai per daug tu mazu nuotrauku prideta, mirga akyse, neina suprast kas prie ko, ypach kai ish toliau vazdelis Nesuprantu kam tos pacios rusies papugu mazas foto deti ant dideles ir uzdengti dali dideles grazios foto, aš manau nepapugu megejai tokio kalendoriaus nesuprastu, chia tik tiem kurie butinai savo papugele nori papamtyt nors ir maza bet man rodos kaip prafesionalaim kalendoriui tai netinka tox variantas nežinau... sorry chia tik mano nuomone
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
-
Epi - Pranešimai: 931
- Augintiniai:
Man Papoogos pateiktas pirmas variantas geriau atrodo. Kai kuriuose puslapiuose tos mažos nuotraukos tikrai gadina bendrą vaizdą, per daug margumyno išeina. Mano siūlymas būtų geriau palikti dideles nuotraukas be mažų, o įvairias mažas sudėti į atskirą puslapį (ar du), jus vis tiek neturėtų susirinkti dvylikos skirtingų rūšių, jeigu kalendorius daromas vis tiktai dvipusis (nors aš kol kas nelabai įžiūriu, kad jis dvipusis būtų ).
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių