Banguotosios papūgėlės - Melopsittacus undulatus
-
Nesinanto - Pranešimai: 314
- Augintiniai:
Dėkui visiems už pagyrimus buvau užsikrovus darbais todėl ilgai negalėjau lankytis bet dabar as ir vel laisva ir su gerom ziniom abu paukstukai pradejo bendraut ir po keliu dienu isimylejo tai teko dauguma zaislu nukabint nes visai nesidomi tik kartu buna ir kasinejasi
dabar stengiuosi jiems netrukdyt

-
Skrusdėliukas - Pranešimai: 21
- Augintiniai:
-
nikeaoxlr - Pranešimai: 255
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Man tai Pilkutis kartais kaip erelis atroda o mano mamai tai kaip peledziuks. O Melsvis tai kai skraida labai graziai uodega atroda toki dryzuota kaip zebras 

-
- Augintiniai:
Aha - banguotuku uodegos labai grazios. Galetu isskleide vaiksciot
Bet va sliapia suskleide kaip veduokles. Grazus tavo banguotukai ir draugiski kokie 

-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
Nu uz merginas maziau viens su kitu musas.Sugeb ant supynes kartu sutilpt kartais taikiai kartais biski pasimus ypac kai Melsvis mano kad ten tik jo supyne
O kartais ir juokdariukai bun ypac kai susimus. O Melsvi tai kai buvau pas merginas ileidus tai Poli ji uz uodegos biski patempe kelis kart kad atkreiptu demesi tai po to jis merginu neprisileida buva uzpykes
. O ir siaip Poli su Melsviu panasaus charaktere o Čipa su Pilkiu 
Dar bernai sugeb ant supynes kartu sutilpt kartais taikiai kartais biski pasimus ypac kai melsvis mano kad ten tik jo supyne

Dar bernai sugeb ant supynes kartu sutilpt kartais taikiai kartais biski pasimus ypac kai melsvis mano kad ten tik jo supyne

-
- Augintiniai:
-
Nesinanto - Pranešimai: 314
- Augintiniai:
Tai vardus dar cia forume zejau nors ir buvau jau sugalvojus jiems situos vardus. O dar pastebejau kad Pilkiui ant galvos idomiai yra viens dalyks. Visa galva dryzota bet yra tarp tu dryziu balts tarps T raides formas tai galvojau kad jam gal is T raides ir uzdet varda bet nieka nesugalvojau.Tai ir palika Pilkis. O mana mama siulia Jiems kaip ir merginom uzdet vardus kad butu Čipa ir Čipis Poli ir Polis. Bet galvojau kad cia tik pavasari paaisketu katras Čipis o katras Polis. O ir taip papugeles maisytos nezinuotu katra kvieciu.
P.S
Perduosiu berniukam kad juos pagyret.
P.S
Perduosiu berniukam kad juos pagyret.

-
- Augintiniai:
Sveiki.Šiandien paleidau savo banguotukus paskraidyti: abu išskrido,Lipsė normaliai atsitūpė,o Čepsis atsitrenkė į sofą ir nukrito ant sėdimosios dalies.Paiemiau aš jį išskleidžiau sparnus ir žiūriu vienam sparne trijų didžiųjų plunksnų nėra..Ir uodegos plunksnos tik dvi.Pasižiūriu į narvelį,tai gulėjo ant dugno visos užslėptos.Apžiūrėjau Čepsį,tai biškuti apkramtytos plunksnos,tai galvoju ar čia plunksnagraužiai, gal čia jis pats išsitraukė,ar Lipsė,o gal nusidaužė į grotas.
Tai nesuprantu,ką ir galvoti,gal galit padėti.
Gal kaip įmanoma jas atauginti? Ir dar bėda: pastebėjau,kad Lipsė labai daug čiaudi. 

-
aaauuuggga - Pranešimai: 607
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių