Papūgėlių skraidymas
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
pries pakliudamas pas mane, jis sedejo parduotuves narvelyje, kur skraidyti nebuvo vietos. dabar kai priprato prie aplinkos ir zmoniu, jo narvelis buna atidarytas beveik visa diena. tai gal jam reikia duoti kokio uzsiemimo, kad skraidytu daugiau? atrodo skraido nemazai, tik atstumai nera labai dideli, ratais paskraido arba pirmyn atgal
- diana258
- Augintiniai:
Gal tada is karto nereiketu versti labai daug skraidyti,palaipsniui pats prades,kai sparniukai sustipres ir jis nebepadus taip.Jei narvelis daznai atviras-pats pasirinks kiek jam to skraidymo reikia.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
- diana258
- Augintiniai:
Gal cia nelabai i tema,bet man iskilo klausimas.Siandien nusipirkau papuga Nimfa (patineli).Tai buvo kaip dovana mano jau metus turimai nimfutei.As savo nimfute (Luna) istraukiu taip:
Kai ji sedi ant pagaliuko as istraukiu ir ja ir pagaliuka.
Siandien norejau padaryti tapati,bet ant pagaliuko sedejo jie abu.As vistiek pradejau ta pagali traukti,nes galvojau,kad patinelis is baimes nuskris no jo ir istrauksiu tik patele.Bet taip nebuvo-netycia istraukiau abu.Mes nenorejom,kad jis gautu stresa pirmomis dienomis,skraidydamas nepazystamoje aplinkoje,su dar nepazystama nimfa.Tai bandem ji pagauti ir ikisti i narveli,bet kol mes ji pagavom jis gavo daug streso.Dabar tupi dugne ir nelipa i virsu
As labai del to pergyvenu...Ka daryti?!
Kai ji sedi ant pagaliuko as istraukiu ir ja ir pagaliuka.
Siandien norejau padaryti tapati,bet ant pagaliuko sedejo jie abu.As vistiek pradejau ta pagali traukti,nes galvojau,kad patinelis is baimes nuskris no jo ir istrauksiu tik patele.Bet taip nebuvo-netycia istraukiau abu.Mes nenorejom,kad jis gautu stresa pirmomis dienomis,skraidydamas nepazystamoje aplinkoje,su dar nepazystama nimfa.Tai bandem ji pagauti ir ikisti i narveli,bet kol mes ji pagavom jis gavo daug streso.Dabar tupi dugne ir nelipa i virsu
As labai del to pergyvenu...Ka daryti?!
- Dgramune
- Augintiniai:
Gal pasistenk balsu kiekvieną dieną jį raminti ir gal jau nebetrauk tos šakos (iki tada, kada ir jis pripras prie rankų) man atrodo, kad užtenka pasistengti dažniau su juo bendrauti balsu, kol jis pripras prie tavęs, o tada galėsi kalbinti judesiais
-
Nesinanto - Pranešimai: 314
- Augintiniai:
Kad jau istraukei,nebereikejo gaudyti ir ibauginti.Geriau butu buve,jei butum palikusi atviras dureles,gal paukstis pats butu iskrides ir nereikeje butu stresuot.Jei zmogus bus ramus,tai ir paukstis netaip blaskysis.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
- Dgramune
- Augintiniai:
tikrai nepasakyciau, kad jis nutukes visi kas pamato ir sako, kad jis plonutis as ir taip manau. ir nuo to laiko, kai jis pas mane apsigyveno, nei kiek nepasikeite (tik spalvomis). tad manau ne tame problema jau truputi laiko praejo ir jis skraido ilgiau ir nepastebiu, kad padustu turbut buvo neprates daug skraidyti
- diana258
- Augintiniai:
Grįžti į Kitos temos ir klausimai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 18 svečių