DNR lyties nustatymo testas
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
dar per anksti pradedi nerimauti.. sventes buvo ir visa kita, be to pas juos ten uzsnigta, lektuvai neskraido, naturalu, kad stringa.. manau dar reikia palaukti..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
-
linuke - Pranešimai: 2215
- Augintiniai:
Man atrašė tik į trečią laišką, bet jau iškart su atsakymų, ir pranešė, kad jau išsiustas ir popierinis lities sertifikatas mano nurodytu adresu. Tai manyčiau dar neturi atsakymo- nepadarė testo tai ir nepliurpia(IMHO). Visa tai truko tikrai mėnesį(4 savaitęs) ir dar su pliusu, gal net 5 savaites, ir tai turėkit galvoje, kad nei Kalėdų, nei Naujųjų tame tarpe nebuvo, manau dar reikia pakentėti
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Sveiki, problemėlė su forma, kotai man neatidaro nei tos nuorodos kur Papooga įdėjus, nei jei iš jų tinklapio, matyt kažkas su Adobe Reader pas mane kompe Tai gal kas galėtų pagelbėti, kas nusimano, nukopijuoti tą formą kurią reikia užpildyti į wordą ir atsiųsti man
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
ebai tad kad aš nelabai draugauju su visokiom programom, pati nesusitvarkysiu, o kol atvažiuos sesės vyras tai ir nauji metai ateis
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
sveiki, turiu klausimely, kokia kaina dnr testo zakui? nelabai turiu laiko knisti visa foruma, pas veterinara, pas kury apointmenta tureiu jau siam antradieniui kainuos 60£ man, gan brangu...tad noriu pasidometi kokios kainos lietuvoje, ar kur kitua, aciu
- ndudinemesis
- Augintiniai:
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 38 svečių