Prijaukinimas
nu tada reikes vaikinus gal palikt keliom dienom ramybei nebent vis pakalbint. O kai vel bus iprate prie narva tada vel toliau jaukinsiuos.
-
nikeaoxlr - Pranešimai: 255
- Augintiniai:
Tai ir reikia pradeti jaukinti, kai pauksciai prie narva priprant. Ir kaip Papoog rase, naujam narve leisk apsiprast pauksteliams.
P.S. Neesu aukstaitis, bet ta tarme man patinka
Reiketu rasyti Lietuviskai, bet dar tarmiskai...
P.S. Neesu aukstaitis, bet ta tarme man patinka
Reiketu rasyti Lietuviskai, bet dar tarmiskai...
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
sveiki as neseniai gryzau is kitos salies ir savo papugina nuveziau pas gimines nu sake kad po keliu dienu jis juos pradejo dziuginti savo judrumu. Tai reiskias kad jis nepatyre streso?
- cipass
- Augintiniai:
Sveiki,
As auginu 2 banguotasias papugeles.Is pat pradziu maniau kad tai poryte,labai graziai bendravo,bucuodavos tarpusavi.Bet dabar pastebejau kad jie pesasi.Melynos spalvos papugiukas labai mielas nelabai manes bijo,nesikandzioja.O zaliasis irgi patinelis(nors kai pirkau sake kad patele) labai bjaurus kandziojas,skriaudzia melynaji.Viena karta buvo man taip pirsta prakandes kad net kraujas begti pradejo.Patarkite ka man padaryti kad galeciau ji prisiaukinti.Juk labai norisi meilaus papugiuko,o ne tokio kuris neprisileidzia taves.
As auginu 2 banguotasias papugeles.Is pat pradziu maniau kad tai poryte,labai graziai bendravo,bucuodavos tarpusavi.Bet dabar pastebejau kad jie pesasi.Melynos spalvos papugiukas labai mielas nelabai manes bijo,nesikandzioja.O zaliasis irgi patinelis(nors kai pirkau sake kad patele) labai bjaurus kandziojas,skriaudzia melynaji.Viena karta buvo man taip pirsta prakandes kad net kraujas begti pradejo.Patarkite ka man padaryti kad galeciau ji prisiaukinti.Juk labai norisi meilaus papugiuko,o ne tokio kuris neprisileidzia taves.
-
Maisn1000 - Pranešimai: 54
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
sveiki visi nusipirkau as sekmadieni Kramerio papuga, pavadinome ji Tukiu, jam 8 men. ir jis nera prijaukintas, kai prieini prie narvelio nebijo, bet kai pakeli ranka pradeda blaskytis, o kai atidarai narveli tai bega, net kartais užrekia noreciau susidraugauti su juo, pasiskaičiau tema(ne visa aišku ) radau kad kaikurie pratina gražiuoju, po truputi, valandu valandas sedi prie narvo, o kiti ima paukšti i rankas nors jis ir bijo, rėkia, bet po tokiu imimu paskaiu pripranta tad noriu patarimu kaip geriau man jaukint Tuki, prievarta ar geruoju?ar gali buti,kad aš taip išgasdinsiu paukšti ji imdama prievarta, kad jis niekad nepripras ir manes bijos?
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
oi tada geriau po truputi, bet streso nevaryti, taip ir maniau, jog paukščiui tai sukels didesni stresa, negu džiaugsma ir pripratima prie žmogaus ranku aciu už patarima o gal galetumete aprašyt maždaug nuo ko pradėti jei papugiukas bijo butent tada kai narva atidarai, o kai prie jo stovi tai nesibaido, taip ir atidarinet kiekviena diena narva ji gazdinant, ar dar duot daugiau laiko jam priprasti, nes tik 3 dienas pas mus jis
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Sveiki nusipirkau antradieni porele nimfu. Dabar patele jau ima maista is ranku (pirstu) per grotas narvelio. Patinelis tai kai tik prieinu prie narvelio arciau tai lipa per grotas virsun ir bega tolyn, zodziu neprisileidzia visai. Ir jeigu bandau kalbint ar su ranka ikisti per grotas kokia saulegraza tai snypscia ir kerta. Ka daryti kad jisai pradetu lesti is rankos?
-
Phonto - Pranešimai: 255
- Augintiniai:
Duoti paukščiui apsiprasti . Nelįsk prie jo, jeigu bijo, su patele bendrauk, o jis, ramiau pasijutęs, kurią dieną ims ir ateis jai iš paskos.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Grįžti į Jaukinimas ir dresūra
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių