Graužikai
-
DaMos - Pranešimai: 1125
- Augintiniai:
- Blondi
- Augintiniai:
Neseniai gavau 2 šinšilą, bet nepriima Džinė jo, tikiuosi, kad dar susidraugaus. Vat šinšilų bėda, kad jeigu nuo mažens neaugini poros, tai paskui labai sunkiai priima partnerį.
-
dzine - Pranešimai: 690
- Augintiniai:
aga, skaičiau apie tai, todėl norėčiau iškart poros...Tik va vieni sako geriau imti vieno amžiaus, kiti pataria, kad patele turi būti vyresnė, kad spėtų subręsti iki to laiko, kol patinas lipti pradės, o kiti tvirtina, kad patinas vyresnis turi būti, nes, kai patele vyresnė, tai agresyvesnė būna...tai net nežinau kaip čia iš tikrųjų...nesu jų auginus, tik svajuoju nuo vaikystės
Gal galite ir antra savo šinšilą nufotografuoti?
Gal galite ir antra savo šinšilą nufotografuoti?
- Blondi
- Augintiniai:
na pora geriausiai,jei neturesit laiko uzsiiminet su zverialiais.Bet palyginus Koks jaukumas Dzines ir naujoko Grikio,tai labai skiriasi.Dzine tai nieko nebijo,pati atbega pas zmogu,o tas bailiukas pats saves kartais issigasta.
ponas grikis grikulinas
ponas grikis grikulinas
-
- Augintiniai:
Kokie gražuoliai, beje jie reaguoja į papūgas?o papūgos kaip į juos reaguoja? Ar jie nesimato pas jus?
Pono grikio nuotrauka labai graži gražuolės šinšilos
Beje per kiek laiko mergytė jūsų tapo labai jauki? Mokėte kokių nors komandų?
Pono grikio nuotrauka labai graži gražuolės šinšilos
Beje per kiek laiko mergytė jūsų tapo labai jauki? Mokėte kokių nors komandų?
- Blondi
- Augintiniai:
Papūgoms šinšilai nepatinka, vos pamato šalia narvo išsipučia, gąsdinti pradeda. O šinšilams tik papūgų maistas rūpi, pačiomis nesidomi.
Na, aš manau, kad šinšilų jaukumas suprantamas kiek kitaip, nei šunų ar papūgų. Ji pas tave pati atbėga, bendrauja, nori būti kasoma, bet tik tada kada nori pati. Jos labiau nepriklausomos. Manau, kad džinė galėtų būti jaukesnė, jeigu skirčiau jai daugiau laiko. O šiaip aš ją tiesiog pasileisdavau, skanėstų duodavau ir t.t. Man atrodo, kad nuo pačio šinšilo charakterio daug priklauso. Jokių triukų nemokinau, tik į savo vardą atsiliepia šaukiama.
Na, aš manau, kad šinšilų jaukumas suprantamas kiek kitaip, nei šunų ar papūgų. Ji pas tave pati atbėga, bendrauja, nori būti kasoma, bet tik tada kada nori pati. Jos labiau nepriklausomos. Manau, kad džinė galėtų būti jaukesnė, jeigu skirčiau jai daugiau laiko. O šiaip aš ją tiesiog pasileisdavau, skanėstų duodavau ir t.t. Man atrodo, kad nuo pačio šinšilo charakterio daug priklauso. Jokių triukų nemokinau, tik į savo vardą atsiliepia šaukiama.
-
- Augintiniai:
Na aš ir turėjau omenyje tokį jaukumą apie kurį kalbate, puikiai suprantu, kad čia ne toks gyvūnas, kurį gali paimti į rankas ir niurkyti kol nepabosta...
Aš tai ir pratinsiu prie vardo, ir dar pamėginsiu pripratinti prie komandos "namo", kad pasakius "namo" bėgtų į narvelį ir nereikėtų nei gaudyt, nei laukti, kol pačios užsimanys į narvelį (mano degu gerai mokėjo šią komandą ir papūgas išmokinome irgi šios komandos, labai jau patogu )
Aš tai ir pratinsiu prie vardo, ir dar pamėginsiu pripratinti prie komandos "namo", kad pasakius "namo" bėgtų į narvelį ir nereikėtų nei gaudyt, nei laukti, kol pačios užsimanys į narvelį (mano degu gerai mokėjo šią komandą ir papūgas išmokinome irgi šios komandos, labai jau patogu )
- Blondi
- Augintiniai:
Sinsilas kuris savo noru grizta i narveli? Na as galvoju,kad mazai tikimybes sito ismokint,nes sinsilui kuo daugiau laisves,kuo daugiau erdves,kad lakstyt butu kur,grauzti ka,kuo daugiau sleptuviu.Mano sinsilas savo narveli yra taip patvarkes,kad teko det grotas ,nes pagrinda beveik sugrauze.
-
- Augintiniai:
na šinšilų forume, kur sailor nuorodą įdėjo, žmonės rašo, kad eina išmokinti skanėstų dėka....tai, manau, laikui bėgant dėl skanėsto išmoktų grįžti
- Blondi
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 16 svečių