Neperskiriamųjų veisimas
o draugiškas patarimas būtų ieškotis tokios pat gamtinės spalvos arba pvz gelsvai salotinės spalvos paukštį,šios spalvos dera tarpusavyje ir tokių spalvų palikuonys einamiausi
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
kad as ne del populiarumo...o kad man labai labai patinka melsvi...ir galvoju gal eitu suporuot mano tofiuka su kokia melsvuke..
ar tokia pora nederetu...
o kokios cia rusies...
ar tokia pora nederetu...
o kokios cia rusies...
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Neatidaro tos nuorodos, bet melsvi Fišeriukai
Na juk, kad paukštukas taptų mėlynos spalvos, jam turi trūkti geltonumo - nutrinam gelsvumą iš visur ir turim
Tuo tarpu Rausvaveidžiai mėlyni
Na juk, kad paukštukas taptų mėlynos spalvos, jam turi trūkti geltonumo - nutrinam gelsvumą iš visur ir turim
Tuo tarpu Rausvaveidžiai mėlyni
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Suporuoti skirtingų spalvų tai galima, tik kad jauniklių mėlynų bus, tikimybė nėra didelė. Bet jeigu jauniklių spalva nesvarbi, o pačiai gražu skirtingų spalvų pora (man tai labai gražu), tai pirmyn .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
murziuku išradinėt nenoriu... geriau gelsva pana rinksiuos..o jai širdele drebės dėl mėlinu teks dar pora taisytis...
-
- Augintiniai:
nu bet kaip man gaila kad negalima tokia pora...internete prisižiūrėjau buvo tokiu rusu saituose..galvojau kad jaunikliai arba žaliukai būtu arba melsvi..kaip tėveliai...
-
- Augintiniai:
iš asmeninės patirties žinau siūlyk lietuvaičiams kokių nori spalvų,kokių tik nebuvo pas mane ir albinosų ir liutino ir violetinių,pirmiausia vistiek išperka naturalią spalvą na ir salotinius-mūsų tautiečiai konservatyvūs
-
- Augintiniai:
Tai kad jeigu tavasis mėlyno geno neturi, jaunikliai visi žali bus, su mėlynu suporavus, o jeigu taviškis mėlyną geną turėtų, tai žalių ir mėlynų jauniklių būtų per pusę. Mėlynas genas yra recesyvinis, taip kas jokiu murzinumu jis nepasireikš, arba vizualiai matysis, arba ne. O gamtinės spalvos jauniklių tikrai turėsi ir gamtinės-mėlynos poros .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių