Neperskiriamųjų veisimas
čia forume mačiau kad du žali turėjo mėlyna jaunikli...o jai patelė mėlina tai manau jaunikliams tikimybė mėlinu didesnė nei išvis mėlinu nebuvimo...
sauliau gal dar turite ar turėsite jaunikliu...gargzdai man nepertokiausiai...
sauliau gal dar turite ar turėsite jaunikliu...gargzdai man nepertokiausiai...
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
tai jai nėra tikimybės dėl keršu-margų jaunikliu viltis man kad galėsiu žiurėt melsvuko...ar ką ne taip supratau...
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
norejau paklausti tai jei as turiu pora pateliu bet jos poruojasi kaip pora tai jeigu as nupirksiu kita patineli nors garantijos nera tai tryse jiems bus karas jei susiporuos o vienas{a] liks nuosaly gali buti pestyniu jei peres patarkite kaip pasielgti ?
-
KAROLInute - Pranešimai: 520
- Augintiniai:
jei laikysi visus 1 narve tai perinti poa varys ta nuosaly likusia patele lauk is savo valdu. isvados: patele bus musama.tai reiketu naujo narvo tai vienisai patelei.
- baktras
- Augintiniai:
KAROlinute, nedaryk išvadų, kol neišsiaiškinai, kad pas tave ne pora. O jei taip ir atsitiks tada reikės arba didelio voljero arba kaip baktras ir rašė reiks laikyt atskirai
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
kad as bijau ir leisti pavasari pereti nes rugpjucio menesi kai padejo 9 kiausinius niekas neissirito ir pavasari taip pat buvo tai as ziurejau tuos dubens kaulus atrodo nesiskiria niekuo man .bet jei profai sunkiai atskiria tai iki ju man oho ho tai jei kas man tik perejimo laiku juos reiktu atskirti o seip galeciau laikyti visus tris ?taip supratau?
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių