Senegalinė ilgasparnė papūga - Poicephalus senegalus
Na, zoosode tai tikrai bus tikru tikriausias laukinukas. I narva dauzysis nuo bet kokio zmogaus judesio. Tiek mano pauksciui, tiek man tai buvo nervu isbandymas.
Aisku, nejaukintas ir jaukintas - skiriasi ir kaina.
vienas - 350Lt, o kitas 700-900Lt.
Aisku, nejaukintas ir jaukintas - skiriasi ir kaina.
vienas - 350Lt, o kitas 700-900Lt.
-
aatu - Pranešimai: 56
- Augintiniai:
Kaip dziugu kad tiek sulaukiau nuomoniu. Tik dabar pasimeciau teks pamastyt daugiau is kur rinktis,manau zinoma jis bus vienas ir kur dings nesusidraugaves su mumis,tik va ar uzteks tos kantrybes.Bet jau galutinai apsisprende del sio paukstelio,ieskosim uzsispyre zinoma noretusi jaukaus ir vel gi mintys sukas
- rasaa
- Augintiniai:
Dar vienas variantas būtų pirkti pagal skelbimą vyresnį, jau prijaukintą, kartais pasitaiko tokių atvejų. Aišku, reikia labai žiūrėti, nes jei senegalas parduodamas vien dėl to, kad užterorizavo visus namus, tai...
-
DoDo - Pranešimai: 1039
sveiki as turiu senegala kuri noriu parduoti sakysiu visa tiesa.
su pauksciu nelengva susikalbeti, bet jau lipa ant rankos ima maista is ranku galima galva glostyi na galima sakyti pusiau rankinis. bet as neturiu kantrybes todel ir parduodu. su narveliu(narvelis jam mazas bet pas mane dureles visada aidarytos todel ir manau jam nereikia didesnio). su viskuo kaina 600 lt. jei kas susidomes pasakykite parasysiu savo tel. nr.
Joniskis. bet yra galimybe atvezti i Siaulius.
su pauksciu nelengva susikalbeti, bet jau lipa ant rankos ima maista is ranku galima galva glostyi na galima sakyti pusiau rankinis. bet as neturiu kantrybes todel ir parduodu. su narveliu(narvelis jam mazas bet pas mane dureles visada aidarytos todel ir manau jam nereikia didesnio). su viskuo kaina 600 lt. jei kas susidomes pasakykite parasysiu savo tel. nr.
Joniskis. bet yra galimybe atvezti i Siaulius.
- baktras
- Augintiniai:
Aatu, ačiū už versiją dėl miegojimo žemyn galva. Aš bananas, aš bananas...
Pralinksmino, bet logikos yra.
Pralinksmino, bet logikos yra.
-
-
Neziniukas - Pranešimai: 349
- Augintiniai:
Maniškis atrado vonioj šiltą šiltą gyvatuką.
Tik užlipa, akys iškarto stiklinės, uodega aukštyn ir miegot.. Vis nešioju naktimis atgal į jo miegojimo vietą.
Tik užlipa, akys iškarto stiklinės, uodega aukštyn ir miegot.. Vis nešioju naktimis atgal į jo miegojimo vietą.
-
aatu - Pranešimai: 56
- Augintiniai:
-
Noriu paklausti kolegu ar jusu senegalai paskutiniu metu nepradejo daugiau plunksnu mesti?
Is pradziu buvo tik smulkus pukai dabar pastebejau jau pora didesniu ant zemes ir susirupinau.
Is pradziu buvo tik smulkus pukai dabar pastebejau jau pora didesniu ant zemes ir susirupinau.
-
Neziniukas - Pranešimai: 349
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių