Pilkosios papūgos (Žakai) - Psittacus erithacus
įsivaizduoju koks džiaugsmas Aš, kai prisimenu išgirdus savo nimfuko pirmus žodžius nepatikėjau, maniau pasivaideno, kol nepakartojo
-
DaMos - Pranešimai: 1125
- Augintiniai:
- gruinius
- Augintiniai:
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
Praeitą savaitę buvom aplankyt turbūt seniausią LT pas anksčiau minėtą kunigą. Vaje, kaip aš norėčiau sulaukt tokios senatvės su savo papūga..
Labai įdomus tas jo Aidukas, aišku, jau senukas, bet vis dar labai daug kalba Prie galvytės atsiranda raudonų plunksnų (turbūt nuo senatvės, nes sakė, tik neseniai tokios pradėjo augt), nebeskraido. Visą gyvenimą valgė viską, ką ir šeimininkas
Labai įdomus tas jo Aidukas, aišku, jau senukas, bet vis dar labai daug kalba Prie galvytės atsiranda raudonų plunksnų (turbūt nuo senatvės, nes sakė, tik neseniai tokios pradėjo augt), nebeskraido. Visą gyvenimą valgė viską, ką ir šeimininkas
-
Rua - Pranešimai: 471
- Augintiniai:
Labas naujajam mažajam bevardžiui.
Rua, kažkada rašei, bet nebepamenu, o kiek Aidas metų su tuo kunigu?
Rua, kažkada rašei, bet nebepamenu, o kiek Aidas metų su tuo kunigu?
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Čia vėl AŠ
Vardo vis dar neturiu, namiškiai vis dar neapsisprendžia kas aš - berniukas ar mergaitė
Aš tai žinau kas aš, bet taip lengvai aš jiems nepasakysiu
Panašu, kad manimi čia visi džiaugiasi, ypač mažoji išdykėlė ir tas gauruotas amsintis padaras ant grindų (švenčiausias ŽAKAI, kaip kartais gamta nuskriaudžia kitus padarus - JIE NETURI SPARNŲ).
Maitina skaniai ir reguliariai
Duoda pirštus pažnaibyti, plunksneles pakedena, visokių keistų daiktų į narvą prikabino (tegul patys tame narve ir sėdi ) bet man įdomiau kur aukščiau - ant šakų patupėti, namiškiams ant peties pabūti (keisti jie man truputį - kiek tyrinėjau, kutinėjau - neradau nė vienos plunksnelės, anei mažiausios).
Tam kartui tiek.
Iki.
- gruinius
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
-
gitutee - Pranešimai: 479
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias