Graužikai
jaj apie graužikus taj , duosiu labaj gera ir svarbu patarima , kas iš graužiku yra žiurkes dydžio arba mažesni 100 o/o kad susirks vežiu jajgu duosit dirbtiniu saldikliu , skajtykit ant pakuočiu pirma tik tada duokit graužikui , o tu saldikliu turi beveik visi sausainiai ir saldainiai , bet cukrus ir fruktoze nesukelia , kalbu iš patirties ir žiniu , man pačiam kol nežinojau , tai dauk gražiku nugaišo kančiose , o jaj jau pasigavo vežy taj geriau gywuna užmigdyti , užmigdymo kajna apie 40 lt , tad kita kart kaj duosit graužikui sausainy su dirbt. Sald. Taj pagalvokit kiek tas sausajnis jums atsiejs , tikiuosi išgelbesiu bent viena gyvuna .
-
xtras - Pranešimai: 70
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Na bent jau aš nei sausainių, nei saldainių savo turietiems graužikams niekad nedaviau ir šinšilom ateity neduosiu....Kažkaip man savaime aišku atrodo, kad tai nelabai tinkantis jiems maistas..Bet ačiū už patarimą
- Blondi
- Augintiniai:
- sigitas
- Augintiniai:
Tikrai ydomus gyvunas , bet jam labai daug vietos reike , narveslio 2 m / 2m / 2m / 2m neustenka , bet kai vietos nera tai tenka mazam laikyti , nu bet saunu kad yra noras pabut bent kiek arciau gamtos . Sigitai tai tu mum papasakok , kaip ja laikai , kuom seri , kuom ydomus sis gyvis ir pan. bus ydomu paskaitinet
-
- Augintiniai:
įdomus tai jau be abejo, tik laikyti nėra taip paprasta. Sigitai, papasakok daugiau apie savo augintinį.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Kas čia toks apskritai yra? Panašu į voverę, nu nesijuokit žiauriai, nelabai suprantu apie juos, nors padaras iš tiesu simpatnas
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 16 svečių