Nimfų veisimas
naktį maniškė viena tupėdavo ant dugno...
kiaušinius išimsiu, bet va vakar ji labai įdomavos, nuo viršutinės laktos pasikabinus beveik žiūrėjo į tą skylę, turbūt kiaušinius buvo užmačius..
kiaušinius išimsiu, bet va vakar ji labai įdomavos, nuo viršutinės laktos pasikabinus beveik žiūrėjo į tą skylę, turbūt kiaušinius buvo užmačius..
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Jeigu domėjosi, tai liuks, gal ir įlįs. O jau kai landžiot pradės, tai ir dės. Šiaip pagal situaciją su tais kiaušiniais elkis - jai matai, kad be kiaušinių mažiau žvalgosi į inkilą, vėl įdėk (gal vieną kokį - ji gi paskutiniu metu tik vieną lizde turėjo). Žodžiu, kūrybingai pasižiūrėk, gal kas nors ims ir suveks.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
mano papugos siandien predejo poruotis. Po kiek mazdaug laiko prades deti kiausinius, ir kada man pradeti duoti kiausini arba kiausinmaisti?
- fortuzas
Jeigu poruojasi, tai nebūtinai dės kiaušinius.Maniškiai jau pusmeti kokį beveik kasdien poruojasi ir nededa kiaušinių
dėl ko labai džiaugiausi:)

- Blondi
- Augintiniai:
maniskiiai ir dugdavo del malonumo bet sendien ryte radau kampe tupincia patele ziuriu ten kiausinis vienas tai ikeliau inkilelileisiu pabandyti nors kiausinio daznai nedaviau i 2 savaites 1 karta .
-
KAROLInute - Pranešimai: 520
- Augintiniai:
kiep laiko mazdaug po poravimosi (jiegu jis pawykes) pradeda deti kiausinius?, mano papugos daznai tupi inkile, bet as bijau paziureti i vidu, kad ju neisgasdinciau
- fortuzas
Sveiki,
turiu klausima. Pas mus jau beveik 5 metus gyvena pora nimfu - Pypsius ir Kokyte (vardsu sunus dave
). Apsigyvenus jiems musu namuose, po kurio laiko buvom itaise ir uzdeje jiems nameli, kadangi poruotis jei nevenge. Bet tada, matyt, kazkuris bent is ju buvo perjaunas ir nieko neivyko. Tada namelis buvo nuimtas ir isnestas i rusi. Jie pragyveno pas mus sekmingai ir graziai dar ilga laika ir nemuko mes duagiau jeim nedavem, nes padarem isvadas, kad patele, greiciausiai, yra per sena, kadangi patineli pirkom is augintoju, patys pasiemem is teveliu - abejoniu jis mums nekele, buvo linskams, balsingas, judrus, patele rupinos ir t.t. Bet su patele man buvo kiles itarimas, kad ji yra gal sena.. nes labai tokia vangi, nejudri, kebla (skrist neismoko normaliai iki siol, bet nelabai tuo ir domejosi) ir visai nesirupino ri nesidziuage patino demesiu. Poruojantis karts nuo karto vis pastebedavau, bet kiausinio per visus tuos metus ne karto ne vieno ri nebuvo niekur. Neseniai atradau si foruma ir perskaiciusi visa nimfu veisimo tema, vel jeims uzdejau nameli.. Praejus kokioms 5 dienoms, jame atsirado kiausinis. Pries tai patinelis ypac aktyviai domejosi namuku -landziojo, sedejo jame, o patele karts nuo karto tik ilisdavo. Ir dabar yra [roblema, mano akimis - kiausini pamatem vakar, nakti jo neperejo nie vienas (maniau, kad kaip cia perskaiciau, pereti prades sudeje kelis kiausinukus), bet siandien per diena namuke sedejo pakaitom abu, taciau atejus vakarui, islipo is jo ir dabar nebelenda i vidu.. uzdegus kambaryje sviesa, trumpam kazkuris i vidu sulenda ir vel islenda. Manau, kad per diena sildytas kiausinukas jau kaip ir skaitosi pradetas pereti, o jei dabar ant jo jau kokiu pora valandu maziausia niekas nesedi ir toliau nesedes, tai jis jau bu susales. Ar as teisi? ir ka toliau daryti? Gal kazka dar darau ne taip..
Maitinu ivairiai, duodu baltymu, vaisiu, kreida valgo intensyviai, stengiames nelist net artyn ir nebaidyti.. Is anksto dekoju uz patarimus ir pagalba
turiu klausima. Pas mus jau beveik 5 metus gyvena pora nimfu - Pypsius ir Kokyte (vardsu sunus dave

Maitinu ivairiai, duodu baltymu, vaisiu, kreida valgo intensyviai, stengiames nelist net artyn ir nebaidyti.. Is anksto dekoju uz patarimus ir pagalba
- agnele77
- Augintiniai:
kol kas viskas, gerai, nesirūpink, tikrasis perėjimas dar neprasidėjo, Tikrasis perėjimas prasideda tada, kai paukščiai kiaušinius ima šildyti nuolat, ir dieną, ir naktį.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Aciu
as buvau , matyt, neteisingai supratus ta perejimo pradzia, pamaniau, kad jei jau siandien visa diena nuo ryto ant to kiausinuko sedejo, tai jau jis pradetas pereti ..
laukiam toliau, kas bus

as buvau , matyt, neteisingai supratus ta perejimo pradzia, pamaniau, kad jei jau siandien visa diena nuo ryto ant to kiausinuko sedejo, tai jau jis pradetas pereti ..

laukiam toliau, kas bus

- agnele77
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias