Banguotukų veisimas
-
Skrusdėliukas - Pranešimai: 21
- Augintiniai:
ką galiu rašyt,rašau iš savo patirties...gal tavo banguotukai jau subrendo ir išperės paukštukus,netokie jau maži...man yra buve kad nenorėjau kad perėtu,išėmiau inkilėlį,o jie kiaušinius ant dugno dėt pradėjo...
tai įdėjau jiems atgal kad nevargtu bešildant.(tiesa maniesiems jau metukai buvo)..niekas tavęs ''Skrusdėliukas'' nebars,tik patarsim,padiskutuosim....o gal net padžiūgausim...
dėl fotografavimo,aš netrukdžiau jiems kol mažiukai nebuvo beveik apsiplunksnavę..o kam man poreikio nebuvo..pažiūrėdavau tik pro skylute kur įlenda patys tėveliai...
lauksim žinių kaip jums seksis...
tai įdėjau jiems atgal kad nevargtu bešildant.(tiesa maniesiems jau metukai buvo)..niekas tavęs ''Skrusdėliukas'' nebars,tik patarsim,padiskutuosim....o gal net padžiūgausim...
dėl fotografavimo,aš netrukdžiau jiems kol mažiukai nebuvo beveik apsiplunksnavę..o kam man poreikio nebuvo..pažiūrėdavau tik pro skylute kur įlenda patys tėveliai...
lauksim žinių kaip jums seksis...
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
skruzdeliuk o ar jie poravosi ar ne ?jei ne nera tikslo pereti jei cia mano nuomone manau visi pritars
-
KAROLInute - Pranešimai: 520
- Augintiniai:
tai zinoma nestovi prie narvo bet turi zinoti ar pauksciai poruojasi ir tik tada kabint inkila bent as taip manau. as is kitu pauksciu palei garsa suprantu kad jie puoruojasi nors nebunu salia{as apie nimfas}cia
-
KAROLInute - Pranešimai: 520
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Galvoju, kad reikia pasigaminti inkilą, kad jeigu prireiks ir sumanys maniškiai perėti nereiktų rūpintis iš kur gauti, taigi norėjau paklaust koks turėtų būti landos skersmuo jiems? Peržiūrėjau temą ir neradau atsakymo.
-
alinaaa - Pranešimai: 1748
- Augintiniai:
-
alinaaa - Pranešimai: 1748
- Augintiniai:
Zinoma ne karta maciau juos besipuoruojantis dazniausiai kai patele islysdavo is inkilo bet dabar jau nematau kad poruotusi nes patele nenori labai saugo kiausinius ir daugiau nebededa tik 2 bet as ir nenorejau daugiau nes ir taip jau ruosiames gamintis voljera apskaiciavau kad pirmasis kiausinis turetu issiristi kovo 1diena
-
Skrusdėliukas - Pranešimai: 21
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių