Planuoju įsigyti Žako, ką dar turiu žinoti?
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Papooga didelis didelis ačiū už tai, kad nepatingėjot visko surašyt kukushka, taip visiškai suprantu, kad tai visai priešingi gyvūnai. pirmas požymis-paukšis-žinduolis. Tik noriu pasakyti, kad aš tikrai nieko neperku dar,net neskubu to daryt,tiesiog pajutau kažkokį susidomėjimą,todėl noriu truputį gaiti žinių apie žakus. Ko aš noriu aš žinau, tačiau nevisada norai sutampa su galimybėm,kaip deja dabar man ir yra. gyvūno aš labai noriu, jeigu tik turėčiau finansines galimybes dabar tuojau pat įsigyčiau keletą šunų, šešką, Žako(jei išsiaiškinčiau,kad tai man tinkantis augininis), tačiau deja gyvenimo nepasuksi kaip nori ir npadarysi,kad kas mėnesį užaugtų koks tūkstantis vien tik jiems. todėl bandau ieškoti alternatyvų kažkokių, nes baisiai noriu kažkam skirt savo laisvalaikį ir dėmesį,kurio turiu nemažai.
P.S. jeigu galit norėčiau išgirsti žako visus minusas, galbūt kažkas vienam gali būt minusas, kitam pliusas. man atrodo tai labai svarbu, noriu susižinoti kuo daugiau
P.S. jeigu galit norėčiau išgirsti žako visus minusas, galbūt kažkas vienam gali būt minusas, kitam pliusas. man atrodo tai labai svarbu, noriu susižinoti kuo daugiau
- Indreaja
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių