Raudonuodegės papūgėlės - Pyrrhura gentis
iakar pagalvojau apie Kikutę, o šiandien jau ir nuotraukų įdėta . Ir dar kokių gražių . Telepatija, ne kitaip .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Gali buti,labai truksta laiko cia prisesti ir paplepeti...O kikis gyvena gerai,snapukas auga irgi sauniai,buvo pradejes jau ir galiukas smaileti,tik vienas sonas kazkoks garbanotas auga,tai jis pats ta sona i cementine laktele vis trina ir trina,taip betrindamas vel buvo galiuka nusilauzes,tik sykart nelabai skausmingai ir be kraujo bet streso buvo Siaip yra pasidares didelis pavydelnikas,labai nemegsta mano mazosios dukrytes,taip ir taikosi jai ignybti ar pabarti
-
kaukute - Pranešimai: 1310
- Augintiniai:
Sveiki,
nors dar neturim papūgėlių, bet norėtume įsigyti porelę. Šeimoj svarstome pyrrhura ir kakariki. Norėčiau paklausti jūsų, auginačių raudonuodeges papūgas:
- kokio dydžio narvelis reikalingas raudonuodegių porai? Žinau, kad kuo didesnis, tuo geriau, bet orientaciniai kokių išmatavimų reiktų dairytis?
- ar šios papūgos tinka "pradinukams" (žmonėms anksčiau neauginusiems paukštelių), t.y. ar jas nėra sudėtingiau auginti nei kitas papūgėles?
- gal žinote, kas veisia šias papūgas pardavimui? ar gal kas nors iš forumiečių laukia raudonuodegių jauniklių? iš kur įsigijote savąsias?
nors dar neturim papūgėlių, bet norėtume įsigyti porelę. Šeimoj svarstome pyrrhura ir kakariki. Norėčiau paklausti jūsų, auginačių raudonuodeges papūgas:
- kokio dydžio narvelis reikalingas raudonuodegių porai? Žinau, kad kuo didesnis, tuo geriau, bet orientaciniai kokių išmatavimų reiktų dairytis?
- ar šios papūgos tinka "pradinukams" (žmonėms anksčiau neauginusiems paukštelių), t.y. ar jas nėra sudėtingiau auginti nei kitas papūgėles?
- gal žinote, kas veisia šias papūgas pardavimui? ar gal kas nors iš forumiečių laukia raudonuodegių jauniklių? iš kur įsigijote savąsias?
- smėlis
- Augintiniai:
Sveiki,as siek tiek parasiau temoje"Tiems kas ruosiasi pirkti" mano nuomone tai labai smagios,jaukuis ir smalsios papugytes,laikymo salygomis niekuo neiskiria is kitu.Valgo didziuju ir vidutiniu papugu maistuka,labai megsta darzoves,vaisius,daiginta maista,niekada neatsisako ragauti kazko naujo.Gyvena musiskis panasiame narvelyje http://www.kika.lt/index.php?module=catalog&action=view&itemId=1736184 (ismatavimai),kai narve, pastoviai sedi prie zaislu,po ta narva nesiblasko,isleistas apskrenda po ratu ir nusileidzia ant peties daryti sukuosena:D taip ir vaikso visur kartu. Pirkom mes ji is zmoniu,jau sesiu metuku,nebuvo jis jaukus aniems seimininkas,tik eme maista is pirstu,kazkur po 3,4 men jau leidosi paglostomas.
-
- Augintiniai:
Ačiū, Kaukute
Įmetu nuorodą į rastą informaciją (gal kam pravers, FAQ yra nemažai naudingos informacijos bent jau tokiems žaliems papūgose kaip aš):
Įmetu nuorodą į rastą informaciją (gal kam pravers, FAQ yra nemažai naudingos informacijos bent jau tokiems žaliems papūgose kaip aš):
- smėlis
- Augintiniai:
labai geras puslapiukas,kaip supratau domites butent green cheek (molinae) pyruromis,pas mane yra frontalis(skirtumas atspalviai),ir as ieskau antros puses
Jei suzinosite ka nors kur gauti situ papugyciu prasau praneskit ir man
Jei suzinosite ka nors kur gauti situ papugyciu prasau praneskit ir man
-
- Augintiniai:
Kaukute, konkrečios Pyrrhuros rūšies nesirinkau (kažkur internete mačiau gal apie 20 Pyrrhura rūšių sąrašą). Dar nežinia, kurias iš jų pavyks įsigyti. Tiesiog apie žaliaskruostes (P. molinae) radau daugiau info kolkas, kaip suprantu jos dažniau auginamos, nei kitos.
- smėlis
- Augintiniai:
Pyrrhura rūšių sąrašas, skirtingų rūšių Pyrrhura nuotraukos:
O čia galimų žaliaskruosčių raudonuodegių papūgų (Pyrrhura molinae) spalvinių mutacijų lentelės su nuotraukomis:
O čia galimų žaliaskruosčių raudonuodegių papūgų (Pyrrhura molinae) spalvinių mutacijų lentelės su nuotraukomis:
- smėlis
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
- smėlis
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių