Graužikai
Vat tame ir bėda, kad man nereikia aktyvaus gyvūnėlio. Tiesiog jau turejau žiurkėna, tai jis man buvo per daug aktyvus, visa naktį važinėdavo ratuku,net neduodavo ramiai išsimiegoti o visa diena pats miegodavo. Tai su juo jokio įdomumo nebuvo. Na tai dabar svarstau koki graužika ramesni įsigyti. Tai pamaniau gal jūros kiaulyte labiau prie širdies butu bet dar neesu tiksliai apsisprendus. Gal kanors patarti galit?
-
Skaiva - Pranešimai: 336
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Kad nezinau,kiek laikiau as,o ir pusesere gal kokias 3,nei viena nezviege be reikalo,budama viena.Gali kartais zvygcioti,kai praso maisto,arba kai bernu uzsinori tai taip idomiai"sneka"-ku ku ku ku,labai tankiai istaria.O siaip,jei turi maisto-tyli.
O triusiuko nenori? Man tai jie nepalyginamai mielesni ir idomesni,dar ir pazaisti kazkiek sugeba
O triusiuko nenori? Man tai jie nepalyginamai mielesni ir idomesni,dar ir pazaisti kazkiek sugeba
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Na kad nelabai dėl triušiuko, jam ir narvo reikia didesnio, ir priežiuros daugiau. Beto ir taip turiu tris triušius,tik ne dekoratyvnius. Na aš dar pagalvosiu del jūru kiaulytes. Reikia daugiau dar apie jas pasiskaityti
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Na mes ratuko neturejom ir atrodo,kad joms nereikia,tingi jos lakstyt
Pabandyk po kitus forumus pasizvalgyt,kazkuriam maciau nemazai laikanciu yra,bet neprisimenu kuriam ,gal kazkuriame,kur vaiku daugiau lankosi pabandyk
Pabandyk po kitus forumus pasizvalgyt,kazkuriam maciau nemazai laikanciu yra,bet neprisimenu kuriam ,gal kazkuriame,kur vaiku daugiau lankosi pabandyk
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Va cia truputi radau http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=690649&st=0 ,bet praktiskai visuose forumuose yra temos apie gyvunus,sekmes!
-
- Augintiniai:
Isigyk šinsila ,labai pukuoti ir mieli gyvuneliai , ipac patinka merginoms , ju laikymas nesudetingas , kiti net narvelio neperka , o laiko vonios kambary , bet geriau aisku narvelis butu . beto jie nera toki aktyvus kaip juru kiaulytes . o del juru kiaulytes , tai jaj ratelio nereik , ja geriause paleisti laisvai namuose , tik kur nors kokem kampe padeti narveli , kad kai nores tai ir nueis pamiegoti ar pavalgyti , maista laikyk narvelyja , kad pats gyvunas zinotu kur jo namai . PASTABA : neduok dirbtiniu saldikliu , tokiu kaip gliukoze , cakarinas ir pan. , cukru galima , visada pries duodama sausainy ar sokolada , paskaityk kas parasyta ant pakuotes -> sudeti . kitaip gyvunas susirks veziu . o aplamai gali serti viskuom , tinka visos darzoves , labai meksta pieniu lapus , padaryk toki miksa : ( perlines kruopos + grikiai + aviziniai dribsniai + dziovintos darzoves , tokios kaip morkos [ gali pati isidziovint ] + nesudytos semkos + grudai ) visus ingridiantus gali rasti parduotuveja ir kaime , taip pigiau atsieis ir ziema bus kuom serti , beto sis maistas turi daugiau vitaminu negu kad pirktas .
-
xtras - Pranešimai: 70
- Augintiniai:
Ir dar , tokios kaip tu nori kiaulytes , labai sunki prieziura , tad patarciau isigyti grazia , bet trumpaplauke .
-
xtras - Pranešimai: 70
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių