Graužikai
As sakau is patirties , o del maisto tai ten buvo juru kiaulytei , o ne sinsilui . o tu manai pirktinis maistas labai subalansuotas ??? NEJUOKINK , nieks nebalansuoja ir nemato nieko blogo . jaj tau sinsilu laikymas atrodo aukstasis pilotazas tai tegu , kiekvienam vis kitaip sviecia . o ispejimu uz nieka nedalink , jaj nieks nesiskundzia .
-
xtras - Pranešimai: 70
- Augintiniai:
Absurdas, kad šinšila mažiau judresnė už jūrų kiaulytę! Jūrų kiaulytės tikros ramiakės lyginant su šinšilomis tai jau faktas.
Dėl mitybos, žinot xtras ir jus galit gyventi valgydami vien tai, ką pasiūlėt duoti jūsų kiaulytei, kaip manot ar labai sveikas būtumėte?ar netruktu jums jokių medžiagų? Esu tikra, kad truktų, tai nesiūlykit nesąmonių mažiems padarėliams. Juk jiems vienų medžiagų perteklius, o kitų trūkumas gali baigtis mirtimi (per labai trumpą laikotarpį beje)
Bet kokį gyvūnėlį reikia auginti tinkamomis sąlygomis ir suteikti pilnaverčią priežiūrą ir mitybą, negalima gyvūną laikyti belekaip, atsakomybės jums tikrai trūksta....Net pykta...
Dėl mitybos, žinot xtras ir jus galit gyventi valgydami vien tai, ką pasiūlėt duoti jūsų kiaulytei, kaip manot ar labai sveikas būtumėte?ar netruktu jums jokių medžiagų? Esu tikra, kad truktų, tai nesiūlykit nesąmonių mažiems padarėliams. Juk jiems vienų medžiagų perteklius, o kitų trūkumas gali baigtis mirtimi (per labai trumpą laikotarpį beje)
Bet kokį gyvūnėlį reikia auginti tinkamomis sąlygomis ir suteikti pilnaverčią priežiūrą ir mitybą, negalima gyvūną laikyti belekaip, atsakomybės jums tikrai trūksta....Net pykta...
- Blondi
- Augintiniai:
Blondi as nesakiau kad maitinti vien tuo maistu , tik patariau zmogui kuom per ziema maitinti , nereiktu pirkt , kad pigiau atsieitu . as nesakau kad ten pilnavertis maistas , zinoma , kad kai buna darzoviu tai seri darzovem , galima mineraliniu drusku siektiek duot ir beabejo kiekvienas givunas turi individualiu skoniu , tad pamatai ka gyvunas eda , o ko ne ir atitaikai pagal tai , o del judrumo tai galiu pasakyti tai , kad visi grauzikai labai aktivus , tik vieni maziau kiti daugiau , juru kiaulyte aktyvesne negu sinsilas . aisku jaj tu ja uzdarysi i 30 kvadratiniu cm., tai to aktyvumo nepamatysi , bet jajgu paleidi laisvai namuose tai nuomone pasikeistu .
-
xtras - Pranešimai: 70
- Augintiniai:
Su jūrų kiaulyte esu nemažai susidūrusi, ir su paleistomis, o ne uždarytomis narveliuose ir jos tikrai nėra aktyvesnės už šinšilas. Beje jus patariat duoti valgyti ne tik nepilnaverti maistą, bet dar ir tokius dalykus, kurių iš vis negalima...Be to jus pats sau prieštaraujate...Žodžiu geriau nepatarinėkit kitiems kaip auginti graužikus, o tai dar jūsų patarimų dėka numarins gyvūnėlį netyčia kas...
- Blondi
- Augintiniai:
Pritariu Blondi,is patirties zinau,kad sinsilos nepalyginamai aktyvesnes nei juru kiaulytes.Kiaulyte jei turi esti,tai beveik istisai ir sedi vienoj vietoj esdama.
Gal pas tave kazkokia nesveika sinsila pasitaike,jei nejudri buvo ,man tai jos i voveres panasios-tik šmurkšt ir ner
Gal pas tave kazkokia nesveika sinsila pasitaike,jei nejudri buvo ,man tai jos i voveres panasios-tik šmurkšt ir ner
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
na jau, ką jus kalbat , juru kiaulyčiu su šinšilom sulyginti net negalima, šinšila yra labai aktyvus gyvunėlis. O juru kiaulytes ,jos net priskiriamos prie neaktyviausiu.
-
Skaiva - Pranešimai: 336
- Augintiniai:
-
Skaiva - Pranešimai: 336
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 17 svečių