Narvelių restauracija
38 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Nieko aš čia neklijuočiau, tiesiog nueini į "senius", ar panašų prek.tinklą ir nusiperki kokį plastikinį indą(laaabai platus išmierų pasirinkimas), kuris šiek-tiek būtų didesnis už grotelių pagrindo matmenis, ir tiesiog įstatai narvelį į ta indą, valymas super paprastas-pakėlei narvelį, o indą nusineši, kur tik nori ir plauni į sveikatą, kiek tik širdis geidžia
p.s.kad aiškiau būtų, va foto pažiūrėkite, kaip aš tai įsivaizduoju, aišku vietoj taburetės įstatote grotuota narvelio dalį, o jau tų bliūdų, ir spalvų ir dydžių tai n....
p.s.kad aiškiau būtų, va foto pažiūrėkite, kaip aš tai įsivaizduoju, aišku vietoj taburetės įstatote grotuota narvelio dalį, o jau tų bliūdų, ir spalvų ir dydžių tai n....
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
- sigitas
- Augintiniai:
Cinkuoti narvai laikui bėgant pajuosta ir dar kleckais, atrodo siaubingai. Žinau, sidrabro dirbinius galima pamerkti į vandenį su folija ir druska, pajuodavimas kaip mat dingsta. Gal žinote kokių panašių būdų ar gal valiklį kokį, kuriuo būtų galima tuos narvus atgaivinti? Ar esate pardažinėję dažytus narvus?
- otaip
- Augintiniai:
Hmmm... Gal galėtum plačiau apie tai papasakoti, niekada nesu girdėjus tokių dalykų, dabar tai net baisu pasidarė, nes graužikus irgi tokiuose laikau
Ir dar - kaip suprasti ar narvas cinkuotas? Gal ten visai ne cinkas (toks blizgantis "sidabrinis" metalas, kokių pilnos kikos) ?
Ir dar - kaip suprasti ar narvas cinkuotas? Gal ten visai ne cinkas (toks blizgantis "sidabrinis" metalas, kokių pilnos kikos) ?
- otaip
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Straipsnis apie narvo dažymą ir tinkamus dažus http://theparrotuniversity.com/repainting_bird_cages.php
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
38 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 21 svečių