Apšvietimas
Arven, negi nėra UK pažųstamų?
Na jei ką, aš galiu pabandyti paprašyti, kad nupirktų ir atsiųstų, turėtų pigiau gautis.
Na jei ką, aš galiu pabandyti paprašyti, kad nupirktų ir atsiųstų, turėtų pigiau gautis.
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Kažkodėl pažįstami tik Norvegijoj ir Vokietijoj plius gyvūnais nesidomintys. Nepaisant emigracijos mastų, pažįstamų UK nėra.
Bet manau, kad pirksiu Philips graphica arba de luxe natural. Tik nusiunčiau mailą į philips atstovybę Lietuvoj - gal atsakys man, kaip ten su UV tose lempose ir gal turi ką geresnio pagal mano reikalavimus pasiūlyt.
Bet manau, kad pirksiu Philips graphica arba de luxe natural. Tik nusiunčiau mailą į philips atstovybę Lietuvoj - gal atsakys man, kaip ten su UV tose lempose ir gal turi ką geresnio pagal mano reikalavimus pasiūlyt.
- Arven
- Augintiniai:
Dar vienas įdomus straipsnis anglų kalba apie šviesos įtaką paukščiams:
Galvoju, gal verta tas "juodos šviesos" lempas paukščiams įtaisyt. Mačiau jų pirkt. Tik nežinau, kiek ir kokio galingumo jų reikia.
Galvoju, gal verta tas "juodos šviesos" lempas paukščiams įtaisyt. Mačiau jų pirkt. Tik nežinau, kiek ir kokio galingumo jų reikia.
- Arven
- Augintiniai:
kuo gilyn į mišką, tuo daugiau medžių. Man tai čia išvis nieks nebeaišku, kokias lempas dėt ir kokios geriau
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Vilniuje Ardenoje galima įsigyt Osram biolux (60cm - 25Lt). Osram savo psl rašo, kad šita lempa paukščiams tinka, bet jos šviesos teperatūra 6500K. Bet užtat spalvų atkartojimo indeksas 95Ra.
Žodžiu, užsakiau, kad šitų atvežtų. Sudėsiu ir žiūrėsiu, ar tiks ir patiks.
Žodžiu, užsakiau, kad šitų atvežtų. Sudėsiu ir žiūrėsiu, ar tiks ir patiks.
- Arven
- Augintiniai:
Dabar dar turiu klausimą: elektroninis droselis geriau nei elektromagnetinis, ar ne?
Kažkodėl šviestuvai senukuose su elektroniniu pigesni, tai pagalvojau gal neteisingai supratau.
Kažkodėl šviestuvai senukuose su elektroniniu pigesni, tai pagalvojau gal neteisingai supratau.
- Arven
- Augintiniai:
Bet kažkur čia lyg buvo rašyta, kad su elektroniniu mažiau mirgėjimo gaunasi ar aš čia susapnavau?
Paukščiams tikrai ne į naudą mirgėjimas, manau.
Paukščiams tikrai ne į naudą mirgėjimas, manau.
Paskutinį kartą redagavo Arven 2011.03.11 23:57. Iš viso redaguota 1 kartą.
- Arven
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 15 svečių