Pilkosios papūgos (Žakai) - Psittacus erithacus
-
sanrin - Pranešimai: 188
- Augintiniai:
-
DaMos - Pranešimai: 1125
- Augintiniai:
Labas vakaras, pralinksminote su savo pasakojimais . Šaunuoliai Sveikinu naujai pakrikštytą Karlą, linkiu sėkmės jam karaliaujant. Nu o Pappoogos žakai tai be tabu Geri vaizdeliai
-
sunra_sun - Pranešimai: 481
- Augintiniai:
Kaip jūsų žakučiai pavasarį priima, ar nesitrina nugarom į grotas arba prie rankų? Ypač pas ką patelės.
Baisa ištisom dienom dabar kabo kampe pasikabinusi kaip štangistas ir trina nugarą ir pešiojasi dar labai
Baisa ištisom dienom dabar kabo kampe pasikabinusi kaip štangistas ir trina nugarą ir pešiojasi dar labai
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Pas mane tokiu fokusu zakai nedaro.. tik vietos lizdui iesko kaip ir anksciau.. ir dugno popieriu sukramsnoja..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Maniškis irgi nesikaso.... gal dar ne laikas Šiandien Kikį nubaudžiau - pagavau prieš jo valią, palaikiau rankose ir "atskaičiau tyliai moralą", po to įtupdžiau į narvą. Tai jau koks nepatenkintas buvo.... Bet pats prisiprašė: nu buvo per daug laimingas ir judrus, o aš kaip tyčia sergu, plaučių uždegimas, neturiu sveikatos su juo žaisti. O Kikis tai to nežino...Jis lakstė, skraidė,išdykavo, klykavo, tūpė vis ant lempos - toršero kur jis žino, kad negalima, bet tiesiog mane erzino (jis ją jau ne kartą jį sudaužė, vis lipdom ir bandom saugoti), galų gale sėdo man į galvą, ir vis bandė vėl ir vėl, skraidė virš galvos ir vis kojomis plaukus griebė. Gaila man jo liūdno paskui buvo, bet šiandien ne žaidimų diena.... Turbūt negerai pasielgiau. Ar jūs taip darote?
-
- Augintiniai:
sunra_sun, labai labai negerai kai atakuoja paukštis - skrenda virš galvos ir nagais griebia, jis taip savo viršų rodo, toks elgesys turi būti griežtai netoliruotinas.
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Labai gerai pasakei Papooga - jis mane atakavo. Aš galvojau, kad čia jau negerai. Ir tai nebe pirmas kartas. Bet kai jam užeina noras mane atakuoti, jis nebereaguoja į mano žodį "negalima", pasižiūri skersas ir vėl tą patį daro. Man nesinori jo skriausti, barti, bet ką daryti? Imti griežčiau vis tiek? O jei paskui manęs nebemylės? O gal jis ne Kikis, o Kikė ir todėl su manim nebesiskaito? Vyro pasiilgsta, nors įkerta ir jam, ir tiek "gniaužomas" kaip kad man leidžiasi - vyrui nesileidžia.
Vadinasi, jis pradėjo su manim nebesiskaityti? Praradau pagarbą....
Vadinasi, jis pradėjo su manim nebesiskaityti? Praradau pagarbą....
-
- Augintiniai:
As irgi saviskius siandien i vieta pastaciau.. nu neimanoma kaip is proto eina.. tik nusisuku zakai grindu lentas grauzia, amazones tupi ant televizoriaus ir kakoja tiesiog ant akiu, o Emilis nugrauze nuotrauku remelius..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių