Tikrosios amazonės - Amazona gentis
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
Tikrai labai gražu, kad Klara akompanuoja, o Oskaras dainuoja O jų žaislai gal pirkti muzikos prekių parduotuvėje? Man paliko įspūdį medžio šaka, priveržta prie sienos Pas jus gal visi namai pritaikyti papūgoms? Atrodo, kad paukšteliai diktuoja šeimininkams sąlygas
-
austra - Pranešimai: 108
- Augintiniai:
Pirkau vaiku zaislu parduotuveje.. man labai patinka mediniai zaislai
Aha tenka siek tiek prisitaikyti prie papugu Anksciau keturi narvai ir trys tupyklos uzeme daug vietos.. dabar nupirkau narvus, kurios galiu pastatyti viena ant kito..
tai tam kad tupyklos neuzintu daug vietos namuose, si kart padareme tokia prisukta prie sienos ir viena ant saldytuvo..
Visi pritaikymai kazkaip ir patirties iseina.. as tai labai megstu viska keisti, kazka perdarineti, tai ko tik mano papugos neturejo.. ir visokius metodus ir palaidi gyveno be narvu ir su narvais, nedengti ir dengti.. tai medziai tupyklos, tai kokios konstrukcijos ir pan.
Aha tenka siek tiek prisitaikyti prie papugu Anksciau keturi narvai ir trys tupyklos uzeme daug vietos.. dabar nupirkau narvus, kurios galiu pastatyti viena ant kito..
tai tam kad tupyklos neuzintu daug vietos namuose, si kart padareme tokia prisukta prie sienos ir viena ant saldytuvo..
Visi pritaikymai kazkaip ir patirties iseina.. as tai labai megstu viska keisti, kazka perdarineti, tai ko tik mano papugos neturejo.. ir visokius metodus ir palaidi gyveno be narvu ir su narvais, nedengti ir dengti.. tai medziai tupyklos, tai kokios konstrukcijos ir pan.
-
- Augintiniai:
O kiek metų jūsų paukščiams? Iš Jūsų pasakojimo suprantu, kad jau esate patyrusi papūgų augintoja Kas ir kaip išrinko paukšteliams vardus?
Dar įdomu: ar papūgos visada tupia ant tos šakos prie sienos, o ne kur nors kitur? Mano Trolis tupinėja, kur tik jam papuola, gal todėl jokios tupyklos ir neturi
Dar įdomu: ar papūgos visada tupia ant tos šakos prie sienos, o ne kur nors kitur? Mano Trolis tupinėja, kur tik jam papuola, gal todėl jokios tupyklos ir neturi
-
- Augintiniai:
Nimfa tikra ilgaamžė. Per tiek metų gal sugeba labai daug ką papasakoti apie save? Ko gero, tai pati ramiausia Jūsų papūga, kuri nekelia didesnių problemų Nes mano a.a.nimfa buvo tikrai ne tokia arši ir įžūli, kaip Trolis. Tik triukšmavo daug, bet gal "Kika" buvo ją išderinusi
Mūsų amazonė taip pat dievina televizorius, nors, galvoju, tupėdama ant jų, turėtų jausti tas elektromagnetines bangas, kurios, kaip rašo knygelėse apie papūgas- nelabai "tinkamos" paukšteliams, beje, kaip ir žmonėms
Mūsų amazonė taip pat dievina televizorius, nors, galvoju, tupėdama ant jų, turėtų jausti tas elektromagnetines bangas, kurios, kaip rašo knygelėse apie papūgas- nelabai "tinkamos" paukšteliams, beje, kaip ir žmonėms
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias