Sausi sėklų mišiniai
pastebėjau ir aš tą, ir įdomu kodėl taip skiriasi kaina ispaniško (Vinci) ir vokiškų lesalų, ispaniški labai pigūs, gal dėl to, kad ten klimatas palankesnis
o kaina priklauso ir nuo gamintojo vardo. bet kai taip visur populiaru versele, tai vitacraftui reiktu nesikelt taip
o kaina priklauso ir nuo gamintojo vardo. bet kai taip visur populiaru versele, tai vitacraftui reiktu nesikelt taip
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
O kaip tas geras vardas įgyjamas?... Čia šiaip, klausimas pamąstymui Kitavertus, aš šeriu tais-vokiškais, nors niekada net nesidomėjau, ar jie geresni, ar blogesni, žinomas brendas->germany->man tinka(o dėl paukščio , nagi lesa, spėju lestu ir iš "džiuginėnų aruodų",jei kitokių negautų, na bet kol galiu įpirkti, tai kodėl gi ne...) beje norint tai suprasti, tektų tikrai atlikti lab.tyrimus, pas nepriklausomus specus
p.s. automobiliai irgi visi daugmaž turi keturis ratus ir baranka, bet kai kurių man nei su priemoka neįsiūlisi, nors tegul tai ir bebūtų paskutintas auto ant svieto, geriau jau tada su troliku katalintis, nes pvz man, gamintojo brendas ne paskutinis argumentas(IMHO)
p.s.s.šiaip reiks pabandyti paeksperimentuoti, va ipilsiu to ispaniško, netikiu kad badaus, bat vėlgi dėl sudėties(vitaminų ir t.t.) teks tik gamintojų sąrašu pasitikėti
p.s. automobiliai irgi visi daugmaž turi keturis ratus ir baranka, bet kai kurių man nei su priemoka neįsiūlisi, nors tegul tai ir bebūtų paskutintas auto ant svieto, geriau jau tada su troliku katalintis, nes pvz man, gamintojo brendas ne paskutinis argumentas(IMHO)
p.s.s.šiaip reiks pabandyti paeksperimentuoti, va ipilsiu to ispaniško, netikiu kad badaus, bat vėlgi dėl sudėties(vitaminų ir t.t.) teks tik gamintojų sąrašu pasitikėti
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Geras vardas įgijamas sunkiai, bet jis buvo įgytas vėliau, o kai turi gerą vardą, gali gaminti asiprašant š. ir parduoti kaip kokybišką prekę, vistiek jau turi įgijęs pirkėjų pasitikėjimą.
-
Miauskis - Pranešimai: 0
- Augintiniai:
Bet aišku, kiekvienas turi savo nuomonę, tad neketinu kišti vsiems savo požiūrio . Kaip jau ebas rašė, lesinkim savo paukščius, kuo lesinom iki šiol
-
Miauskis - Pranešimai: 0
- Augintiniai:
Čia dar vienas dalykas svarbus, kad didelės ir žinomos kompanijos turi ir geresnes laboratorijas bei įrenginius, investuoja į tyrimus arba patys tiria ieško.
Be abejo reklama yra reklama, man kažkaip Ispaniški produktai pasitikėjimo nekelia, nesuprantu kodėl jie tokie pigūs, čia ne vien pašarai, būna ir maisto produktai, kai pagalvoji kiek kainuoja realiai pagaminti ir pristatyti, o čia kaip ispaniškas taip pigiai, kodėl... Šalis lyg ir ne iš pigiųjų, tai ir kyla negerų įtarimų visokių
Be abejo reklama yra reklama, man kažkaip Ispaniški produktai pasitikėjimo nekelia, nesuprantu kodėl jie tokie pigūs, čia ne vien pašarai, būna ir maisto produktai, kai pagalvoji kiek kainuoja realiai pagaminti ir pristatyti, o čia kaip ispaniškas taip pigiai, kodėl... Šalis lyg ir ne iš pigiųjų, tai ir kyla negerų įtarimų visokių
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 12 svečių