Plunksnuotų augintinių nuotraukos
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
Nu nezinau - taip vadina sita spalva daug zmoniu turbut, kai krecia elektra, tai va taip pamelynuoja ir pazaliuoja akyse
-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
Jeigu Sausainio vaškinė visą laiką buvo melsva, o tik dabar pasikeitė į rusvoką (bent taip nuotraukoj atrodo), tai jam gali būti sutrikęs hormonų balansas.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Kai neturėjau nimfukų, labai svajojau įsigyti žvirblinukus Man jie mielybės, mažiukai Na gal kada įsigysiu dar O kai dar matau tokį gražų užaugusių mažylių būrelį, taip ir norisi Tik kol kas su savo išdykučiais turiu daug užsiėmimo )
Šiandien, kaip priklauso per Užgavėnes, mano padaužos irgi puotavo ūkiškai
Čičiukas ir Pepiukas džiaugiasi vaišėmis
O čia Pepiukas jau nebenori dalintis
Šiandien, kaip priklauso per Užgavėnes, mano padaužos irgi puotavo ūkiškai
Čičiukas ir Pepiukas džiaugiasi vaišėmis
O čia Pepiukas jau nebenori dalintis
-
Kleckepytė - Pranešimai: 379
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Na kaip du patinukai, tai tikrai gražiai draugauja, jau viens be kito negali - visur iš paskos, kartu lesa, kartu kutinėjas (ne viens kitą, bet tuo pačiu metu abiems reikia gražintis), kartu miega, kartu kambarius atakuoja, tapetus paniokoja Dažnai juokingai viens kitam ir pašvilpauja, retkarčiais būna susierzina, jei kuris nors per arti "asmeninės erdvės" prilenda, tai parodo agresyvesnį snapuką, bet niekad nėra susipešę. Narvelyje kartu miega, Čičiukas dažnai naktį tik mėgsta keistu balsu pykti ant brolio, kam tas dar "lovos" nerado, bet trumpam, paskum gražiai iki ryto išmiega Vienos nimfos niekada nebeauginsiu, kai kada nors pasiims Pepiuką jo tikroji "mama", tada Čičiukui panos ieškosim O jei abu ilgai pas mane bus, tai abiem po mergaitę rinksim Daug smagiau, kai ne vienas, ir paukšteliui, ir man
-
Kleckepytė - Pranešimai: 379
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Grįžti į Plunksnuočių nuotraukos ir video
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 0 svečių