Paukščių žiedavimas, čipavimas, CITES, dokumentai ir pan.
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
sveiki, pekciau visa tema, bet taip konkreciai ir neradau atsakymo taigi, noreciau pirkti Zaka(galvoju pirkti is imones). Kokius dokumentus man turetu duoti. Turiu galvoj, kad man reikia legalaus paukscio.
Gal yra imoniu atstovai, galetu parasyti, ka konkreciai jie pateikia savo pirkejams.
Aciu
Gal yra imoniu atstovai, galetu parasyti, ka konkreciai jie pateikia savo pirkejams.
Aciu
- vandenis
- Augintiniai:
Taigi labai paprastai, reikia pas notarą nueiti ir sudaryti pirkimo sutartį, kur bus parašyta, kad toks tai anoks tai pardavė tokiai tai anokiai tai, paukštį, tokios tai rūšies, kurio čipas tokstai už sumą tokią tai, gali būti įrašyta simbolinė suma. Ir patvirtinta tokia sutartis jau galioja.
Aš jau visą šitą kelią esu praėjusi, kai Jonį pirkau, man atrodo buvau čia parašiusi
Aš jau visą šitą kelią esu praėjusi, kai Jonį pirkau, man atrodo buvau čia parašiusi
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Ech Papooga, kur man dabar ta vyruka nusitempti, kazin ar apskritai jis besutiks dar eit pas notara, jauciu tiek problemu nera turejes kaip kad su manim Na bet reikes suktis, o ir pas notara ne taip lengvai nuleksi, velnias, kaip as nepasiteiravau pries isigydama papuga...Gal dar kokia iseitis yra
Aciu uz patarima Papooga, itariu,kad tai ir bus vienintelis kelias, teks man ji ikalbeti ir iki notaro nusivyliot.
Aciu uz patarima Papooga, itariu,kad tai ir bus vienintelis kelias, teks man ji ikalbeti ir iki notaro nusivyliot.
-
Zoraida - Pranešimai: 200
- Augintiniai:
Kaip tai namo pirkimui, dovanojimui to užtenka, tai čia visi prisidovanotų sau namų
Neįsivazduoju, kaip kažkas gali padėti parašą -prisiimti atsakomybę, kad sandoris teisingas, jeigu mato tik popieruką?
Kita vertus, pas notarą gal nebūtina eiti, gal pakanka ranka rašytos pirkimo-pardavimo sutarties su parašais, na dar liudininką galima prigriebti, dėl užtikrintumo
Neįsivazduoju, kaip kažkas gali padėti parašą -prisiimti atsakomybę, kad sandoris teisingas, jeigu mato tik popieruką?
Kita vertus, pas notarą gal nebūtina eiti, gal pakanka ranka rašytos pirkimo-pardavimo sutarties su parašais, na dar liudininką galima prigriebti, dėl užtikrintumo
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Cia tokio kaip notaras negirdejau, viska advokatai daro.
Taigi ant laisko zmogelis bus jau pasirases ir paaiskinus problema manau pasirasytu ir antspaudu pazenklintu.
Zmones jie, valgyti nori, namu bumas pasibaige... , o kontoru daug
Taigi ant laisko zmogelis bus jau pasirases ir paaiskinus problema manau pasirasytu ir antspaudu pazenklintu.
Zmones jie, valgyti nori, namu bumas pasibaige... , o kontoru daug
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Nu jo, Ebai, airiams uztenka to ka turiu, o lietuviams turbut dar ir nuotraukos reikes, o kitavertus kur logika, net jei butu tevai ar kas ten kontrabandiniai...zoosode ji galima laikyti nepakenciamom salygom, o va fiziniam asmeniui jau sakes, atimti ir atiduoti i zoo, kazkokia totali nesamone. Cia tik mano pamastymai, taip... tarp kitko, apie kontrabandinius tevus. Turiu as cia savo advokata, nukeliausiu pas ji kuria diena su savo laisku is pardavejo, pazesiu ka gali patarti, na o paskui pasidalinsiu naujienom, nes tikiuosi, kad gal kam bus naudinga pasiskaityti istorijas, kad isvengti tokiu sunkumu. Aciu Ebai uz pasiulyma!
Papooga, kurioje vietoje aprasei savo vargo kelius, negaliu rasti Noriu paskaitineti, velnias kaip nervai ima, nors susprok
Papooga, kurioje vietoje aprasei savo vargo kelius, negaliu rasti Noriu paskaitineti, velnias kaip nervai ima, nors susprok
-
Zoraida - Pranešimai: 200
- Augintiniai:
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 25 svečių