Kanarėlių veisimas
Dėmesio:
SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
Aciu, kitiems kartams bandysiu tokio Kikose pasieskoti, o dabar jau nesigaus, matau, kad patele mano labai nori pereti - siandien pagaliau radau ta vargsa kiausinuka paciu prakalta lizduke, isemiau, nepraejo ne pora valando, o patele jau patineli visaip monyja, uodega pries nosi kaisioja, nu tas ir neatsilaiko kaip viskas greit -ar cia gerai taip?? ar vistik reiketu jiem dabar pailseti kazkiek, neduot lizdo??
- agnele77
- Augintiniai:
tegu bando, jau kitą kartą kai nepavyks, tai pertrauka nepamaišytų.
tik kalcio turi būt laisvai prieinamo ir aišku kitų būtinų medžiagų veisimuisi
tik kalcio turi būt laisvai prieinamo ir aišku kitų būtinų medžiagų veisimuisi
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Tai kreida nuolat kabo narvely, smeliuka su akmenukais turi, ar dar duot papildomai luksto??
valgo jei pas mane neblogai, gauna kasdien zalumynu, darzoviu ar vaisiu prie savo pagrindinio lesalo. Ar dar kokiu vitaminuku reiketu?
valgo jei pas mane neblogai, gauna kasdien zalumynu, darzoviu ar vaisiu prie savo pagrindinio lesalo. Ar dar kokiu vitaminuku reiketu?
- agnele77
- Augintiniai:
aš visko duodu, vieniem labiau patinka sepija, kitiem lukštas.
kiaušinmaiščio reikės kai pradės ristis paukščiukai, o šiaip tai lyg ir viskas gerai
kiaušinmaiščio reikės kai pradės ristis paukščiukai, o šiaip tai lyg ir viskas gerai
-
- Augintiniai:
Mano kanarėlės sėkmingai augina keturis mažylius. Tėveliai labai rūpestingi. Kol patelė tupėdavo lizdelyje, patinėlis ją maitino. Vėliau, kai ji nušokdavo palesti, patinėlis šildydavo mažylius. Maitina abu tėveliai. Dabar jau kleckiukai paaugę.
- Plunksna
- Augintiniai:
Pora nuotrauktčių padariau. Pabandysiu kada įdėti. Bet mano patelė jau nustojo maitinti vaikiukus. Ar tik ji nesiruošia vėl dėti kiaušinukų Vis skraido po narvelį su kokiu šapeliu snape ir ieško kur jį padėti - lizdelis tai dar užimtas. Mažylius maitina tik patinėlis. Bet tie jau stipriai paaugę. Dažnai tupi ant lizdelio krašto ir miklina sparnelius
- Plunksna
- Augintiniai:
leisk paukščiui pačiam nuspręst kada jau baigt perėt.
kai paliks lizdą tada gali išimt kiaušinukus ir leist dėt antrą kartą, jei jau ir tada bus neapvasinti, daryk pertrauką
kai paliks lizdą tada gali išimt kiaušinukus ir leist dėt antrą kartą, jei jau ir tada bus neapvasinti, daryk pertrauką
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių