Aratingos
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Pagaliau užkrovė man puslapį - taip ir tikėjausi, kad gede naujieną papasakos. Sveikinimai visai žmogiškai/paukštiškai šeimynai ir lauksim tolesni pasakojimų (pirmuosius skaityti buvo labai įdomu).
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
sveikinimai ir nuo musu bet jau gedes pasakojimai Saulenas nustebo,kai jam atsisauke naujoji panele,nes gal nesuprato kas is tikruju atsiliepe i jo pasisveikinima.pagalvojo,kad jo seimininkas ismoko pauksciu kalba bet paskui,kai iziurejo kazka dideleje dezeje,tada apsiramino,ir liko tik paprastas smalsumas naujaja megina
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
- Arven
- Augintiniai:
Gede,kaip sekasi naujokėlei ? Gal jau Saulėnas suprato ,jog čia ne jo vidinis balsas rėkauja... Gal jau ir vardą mergina turi?
-
Vitalija - Pranešimai: 604
- Augintiniai:
Dėkui dėkui visiems .Šiandien panelytė jau drąsesnė, valgė stipriai , prie narvo prieinu su Saulėnu ant pečių, ant rankos laikau, demonstruoju kad matytu, jog tokiam padarui labai neblogai ir kitoj grotų pusėj, kalbinu-giriu visaip, tai jau pučiasi, kaip konkorėžis, na kiek žinau iš Saulėno elgesio, tai pasipūtimas būna iš malonumo, vadinasi nėra labai jau blogai savijauta. Tik narvas panelytei, labai jau mažokas pas mus, net gaila žiūrėti , jau reikės savaitgalį leisti iš narvo, žiūrėti kas kaip čia bus, gal bernas pasislinkti susipras ...
Dėl vardo nežinau, gal Saulėno mergautinį atiduoti , mums ta Saulė-Saulytė, labai jau pritapo, dar pavadinam ir Saulėną -Saule, kažkaip nelimpa man tas Saulėnas, nesamonė kažkokia su tuom tv predurku asocijuojasi , sunki tema kol kas
O tarp paukčių yra susidomėjimas, neteko man anksčiau dviejų paukščių santykių stebėti, škias viskas nauja ir pačiam, na bent jau nesidrasko ir nežviegia vienas ant kito, buvo snapus suglaudę per grotas, bus laisvadienis- užsiimsiu rimčiau piršlybom
Dėl vardo nežinau, gal Saulėno mergautinį atiduoti , mums ta Saulė-Saulytė, labai jau pritapo, dar pavadinam ir Saulėną -Saule, kažkaip nelimpa man tas Saulėnas, nesamonė kažkokia su tuom tv predurku asocijuojasi , sunki tema kol kas
O tarp paukčių yra susidomėjimas, neteko man anksčiau dviejų paukščių santykių stebėti, škias viskas nauja ir pačiam, na bent jau nesidrasko ir nežviegia vienas ant kito, buvo snapus suglaudę per grotas, bus laisvadienis- užsiimsiu rimčiau piršlybom
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
gede, ir aš jus sveikinu su panelytės įsigijimu Tikra gražuolė mergytė Graži porelė bus, tikiuosi greitai susidraugaus
- Blondi
- Augintiniai:
Kai abi Saulytės susidraugaus ,kažkas turės gaminti dvivietę palapinę jaunavedžiams.. Labai šaunu kai paukštukas turi draugą/ę,jaučiasi lyg gamtoje -būryje..
-
Vitalija - Pranešimai: 604
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 6 svečių