Aratingos
sveikinimai su jaunamarte . Lauksim tolimesnių piršlybų pasakojimų, tikrai labai įdomu, kaip priima paukščiai vienas kitą. Labai vertinga patirtis ir kitiems, nusprendus saviesiems įtaisyti "antrąją pusę"
-
DaMos - Pranešimai: 1125
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Tai, kad žmogiškais vardais... ai nežinau dabar, gal "trinktels" kokia mintis netikėtai, dabar tai išvis dėl vardų kažkaip "susivėliau" . Užtat ir yra geriausiai, kai jau renki vardą, žinant lytį, nereikia paskum mėtytis, dabar Saulė-nebeSaulė... , na kada nors gal primastysiu .
Šiandien jau buvau išleidęs panelytę, tyrinėjo galimas nusileidimo vietas , ant užuolaidų -nepavyko, ant tapetų -nepavyko , geriausiai pasisekė, ant berno narvo ir ant savo narveliuko , buvo padirbėta ir su narvelio apkandžiojimu(ten ir bernelis trumpam dalyvavo). Buvo bandymas ir į berno narvą įeiti, bet gi "ministras" tuo momentu ant praėjimo dorojo vynuogę, tai tiesiog nustūmė mergiotę nuo tako ir ta nuskrido. Bet kai mergiotė rikteli, bernelis krupčioja, dar nepripranta prie balso, turi berniokas kiškio kraujo, oi turi na ir keletas nuotraukų, jau šiandien nagliau lindau, tai gal geriau gavosi:
Šiandien jau buvau išleidęs panelytę, tyrinėjo galimas nusileidimo vietas , ant užuolaidų -nepavyko, ant tapetų -nepavyko , geriausiai pasisekė, ant berno narvo ir ant savo narveliuko , buvo padirbėta ir su narvelio apkandžiojimu(ten ir bernelis trumpam dalyvavo). Buvo bandymas ir į berno narvą įeiti, bet gi "ministras" tuo momentu ant praėjimo dorojo vynuogę, tai tiesiog nustūmė mergiotę nuo tako ir ta nuskrido. Bet kai mergiotė rikteli, bernelis krupčioja, dar nepripranta prie balso, turi berniokas kiškio kraujo, oi turi na ir keletas nuotraukų, jau šiandien nagliau lindau, tai gal geriau gavosi:
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
O tai kaip, Saulė naujoji laukinukė tokia, tėvų išmaitinta? Kaip sekasi bendrauti, šiaip kai pasipūčia tai dar reiškia, kad gąsdina, na didelę ir baisią vaidina, bet gal ir atskiri jau tokius dalykus
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Sveiki, na šiai dienai situacija tokia: vakar ryte buvau išsileidęs Saulėną, tai tuo momentu mergina įsliūkino į narvą, nes kiek pastebėjau, labai jau rūpėjo ten pakliūti. Pykčių jokių nesimato, tiek, kad mergiotė lyg ir norėtu gauti maisto iš berno snapo, seka paskui, bet tas paičiupęs kasnį eina ratais krimsdamas ir nesidalina-besarmatis, bet prie maisto indelių nesimuša, valgo ir kartu, ir paeiliui, žodžiu manau susidraugaus. Kažkaip Saulėnas labai jau man meilus pasidarė, nors ir taip buvo geras draugiukas, bet dabar jau tiesiog kvadratu, ar toks laimingas , ar konkurencijos būgštauja . Na ir šį vakarą pritykojau va tokius momentus(foto), kūtinėjasi vienas kitą, tiksliau bernas mergą kasinėja, na žodžiu man smagu matyti, kad jiems smagu
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių