Aratingos
vaje,kaip grazu!!!kaip saunu,kad taip greitai susidraugavo labai grazios nuotraukytes,nes grazus pozuotojai
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
smagu, kad taip gražiai priima vienas kitą
paskutinėj foto, tai juokingai bernužėlis "griūna" į palapinę
paskutinėj foto, tai juokingai bernužėlis "griūna" į palapinę
-
DaMos - Pranešimai: 1125
- Augintiniai:
Gede kokie grazus pauksteliai..
Man atrodo, jau gali i viena narva papugas susodinti, jei neskriaudzia vienas kito.. Pas mane panasi istorija kaip ir pas tave su amazonemis buvo.. Klara kadangi jauniklis buvo is pradziu irgi is Oskaro maisto prasydavo, o tas neduodavo.. Man atordo tai normalu, kitos papugos irgi nesidalina, nebent atimtu..
Man atrodo, jau gali i viena narva papugas susodinti, jei neskriaudzia vienas kito.. Pas mane panasi istorija kaip ir pas tave su amazonemis buvo.. Klara kadangi jauniklis buvo is pradziu irgi is Oskaro maisto prasydavo, o tas neduodavo.. Man atordo tai normalu, kitos papugos irgi nesidalina, nebent atimtu..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Ir dar as pastebejau, kad pas gede namie toks tamsus, pilkas interjeras.. ir jame taip ryskiai ir puosniai papugos atrodo..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Dėkui dėkui visiems.
Na palapinę galvoju dar vieną pasiūdinti, jei artimiausiu metu nesulys vienon .
Ten kur berniokas paskutinėje foto, tai jis taip mėgsta lyg fotelyje išsidrėbti, taip ir būna pusiau gulom-kojas ant laktos ištiesęs, tikras diedas, dar tik alaus bonka duok į nagus .
Tai jau tris dienas-naktis jie kartu narve(sekmadienio ryte įleidau, taip ir palikau). Kartu ir laisvėn paleidžiu. Bernas tuoj pas mus skrenda, varo ir mažoji iš paskos, bet kai pamato, kad tas ant peties nutupia, tai anai drąsos dar nėra, apsisuka atgal
Na palapinę galvoju dar vieną pasiūdinti, jei artimiausiu metu nesulys vienon .
Ten kur berniokas paskutinėje foto, tai jis taip mėgsta lyg fotelyje išsidrėbti, taip ir būna pusiau gulom-kojas ant laktos ištiesęs, tikras diedas, dar tik alaus bonka duok į nagus .
Tai jau tris dienas-naktis jie kartu narve(sekmadienio ryte įleidau, taip ir palikau). Kartu ir laisvėn paleidžiu. Bernas tuoj pas mus skrenda, varo ir mažoji iš paskos, bet kai pamato, kad tas ant peties nutupia, tai anai drąsos dar nėra, apsisuka atgal
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Keletas šio vakaro, palapinės okupacijos vaizdų , tiesa ji tebuvo trumpalaikė, bernužėlis pastebėjęs, kad lieka "ant ledo", dar bandė įsisprausti vidun, bet kažkaip nesutilpo dviese, tai tiesiog ėmė purtyti palapinę visaip kaip, nu ir naujokėliui teko trauktis lauk. Per trejetą metų užgyventas "miegamasis", taip lengvai neatiduodamas, jau kaip ir pagailo senio, net narvo kamputyje buvo įsitaisęs, bet turbūt dar apgalvojo, kad turi daugiau teisių ir nuskuodė kratyti lauk svečio , na o mes su pupyte jau matuojam medžiagas dar vienam kabančiam kambariui , ryt jau reiks primeistrauti ant nakvynės, nebespėju aš paskui jų poreikius
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių